Přejít k hlavnímu obsahu

Vlastní cestou si po MČR půjdou také hráči NemamVlasy

14. 11. 2019 | 18:52 PUBG: Battlegrounds
Na očekávané vlně změn a rozpadů se jako další nese tým NemamVlasy, který ale úctyhodně za celou sezónu neměl ani jednou důvod zasáhnout do své sestavy. V celoročním bodování se umístili na druhém místě, díky čemuž si v Brně zahráli i na stage. Na PLAYzone Challenge ani MČR to ale na umístění v TOP8 bohužel nestačilo.
NemamVlasy
NemamVlasy

NemamVlasy se složili pouhých pár dní před začátkem dlouhé MČR sezóny. Během celého roku se zúčastnili takřka všech čtvrtečních turnajů a v žádném z osmi případů nechyběli na měsíčním finále. S výjimkou jednorázových hostů ani jednou nevyměnili hráče a jsou tedy jedním z mála, kdo takto zvládl celý ročník, od března až do listopadu. Na vyvrcholení celé sezóny byli navíc jedním ze dvou týmů bez organizace.

Nyní však tato kapitola končí a všichni hráči si půjdou svými cestami, což nám potvrdil Jakub 'Jackuobo' Bubelíny, že bylo od počátku společného hrání plánováno. Sám kapitán se plánuje více věnovat byznysu a streamování, dále se bude rozhodovat až podle stavu scény v příštím roce. Jít si za nejvyššími cíli se naopak bude snažit Lukáš 'M1st1ck' Kotalík, který dlouhodobě prokazuje své vytříbené schopnosti a nepřekvapilo by nás, kdyby jej do nové sezóny ulovil některý z nejambicióznějších domácích týmů. Ondřej 'Trakt0r' Klimeš se jako in-game leader také osvědčil a se hrou končit neplánuje. Posledním hráčem sestavy je Stanislav 'StanleyPotato' Kozák, který jako jediný chystá změnu, a to konkrétně přechod na Rainbow Six: Siege.

NemamVlasy

Na fotce, zleva: M1st1ck, StanleyPotato, Jackuobo, Trakt0r

Štítky: NemamVlasy
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.