Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Podzimní Sklizeň: Představení hráčů

9. 10. 2018 | 20:41 Hearthstone
Poslední Sklizeň této MČR sezóny vypukne již v sobotu, nejvyšší čas říct si něco o účastnících je tedy tady! Na koho se můžete těšit?
Vodafone Podzimní Sklizeň
Vodafone Podzimní Sklizeň
Kvalifikace na Vodafone Podzimní Sklizeň
1.Zataro5.pepavosum10.troi15.JaMMeX
2.Faeli7.PoweR11.martim16.Matty
3.BlizzconJan8.Cekmara13.LeviathanN17.Myschossy
4.Jispo9.Bende14.Naruto2118.ecoo

Zataro

Leader kvalifikace, hráč ECLOT.LYNX a člen letošní slovenské HGG reprezentace. Zataro svoji sílu dokázal samozřejmě i svým umístěním a z prvního místa jde do turnaje bezpochyby jako jeden z předních favoritů.

Faeli

To samé můžeme říct také o reprezentantovi týmu Copenhagen Flames, Oldřichovi "Faeli" Mahdalovi. Hráč, který se z českého rybníčku rozletěl do světa, má určitě stále chuť zvednout nad hlavu pohár pro mistra České republiky. Předtím se ale na Vodafone MČR v mobilních hrách musí vůbec dostat. A minimálně papírově na to má teď velkou šanci.

BlizzconJan

Nejmladší hráč na startu, jeden z trojice nadějných HS bratrů, reprezentant eEriness, to je BlizzconJan. Hráč to rozhodně není špatný, jak jinak by také získal tolik bodů. Jestli ale uspěje i na takto velkém turnaji říct jen těžko, vidět ho bojovat na MČR by ale byli bezpochyby zajímavé!

Jispo

Hráč, hájící barvy celku L2P, uzavírá první čtvrtinu kvalifikantů. Jeho naděje na postup nejsou malé, hráč je to bezpochyby kvalitní. Bude ale záležet na line-upech a především tom pověstném RNG.

pepavosum

Velmi talentovaný hráč, který stále hraje sám na svoje triko. Není tedy divu, že na Sklizni se chce předvést, aby přišla pozvánka z velkého týmu. Ale už to, že skončil v bodování pátý, ukazuje, jak silný hráč to je. Kdyby postoupil, velké překvapení by to nebylo.

PoweR

Čerstvě pasovaný kapitán Inside Games, který si to místo na MČR už prostě chce urvat. Šanci rozhodně má, v konkurenci hráčů, jako jsou Faeli a Matty, to ale nebude mít jednoduché. Uvidíme, jak to nakonec zvládne.

Cekmara

Další reprezentant Slovenska v letošních HGG, pro kterého to byl také jeden z největších úspěchů. Na Sklizni má možnost ukázat, že to je opravdu kvalitní hráč, se který se musí počítat a dle nás na ten postup má.

Bende

Druhý reprezentant eEriness, který jde na Sklizeň nepochybně s velkými ambicemi. Kdyby je naplnil, nic překvapivého by to nebylo, místo jsou ale jen čtyři a bude se tak muset opravdu snažit!

Faeli

troi

Troi je bezpochyby velmi silný hráč, který ale nemá tak známé jméno jako další silní hráči na startovní listině. Jaké mu dáváme naděje? Rozhodně to není outsider, nejedná se ale ani o předního favorita, jasněji bychom mohli mít až po zveřejnění decklistů.

martim

Kapitán slovenské repre na Global Games, talent, momentálně hrající pod křídly Inside Games, který je spolu s Faelim snad nejžhavějším kandidátem na zlato. Samozřejmě mu nemusí přát matchupy, či obecně štěstí

LeviathaN

Pravidelný hráč NC, který se díky skvělým výkonům a především obří trpělivosti dostal až na Vodafone Podzimní Sklizeň. Ta pro něj bude první opravdu velkou zkoušku. Jestli v ní uspěje? Jako favorit do turnaje sice nejde, je to ale Hearthstone a stát se může cokoliv.

Naruto21

Snad jediný hráč nejen v Česku, ale i v celé Evropě, který místo týmu reprezentuje svoji střední školu. To by ale neznamenalo, že by byl Naruto nějakým vtipálkem, HS bere vážně a na Sklizni patří k předním favoritům.

JaMMeX

Talent, který před nedávnem rozšířil řady ECLOT, je bezpochyby tím, koho lze označit jako černého koně turnaje. Rozhodovat bude samozřejmě i line-up a to známé štěstíčko, JaMMeX je ale prostě ten, kdo by si místo na MČR odnést mohl, i když to tak na první pohled nemusí vypadat.

Matty

Matty už ví, jaký je to pocit, když nad hlavu zvedáte pohár pro mistra ČR v Hearthstone. A není divu, že by si tento pocit chtěl zopakovat – a šanci na to podle nás mít bude, jeho postup ze Sklizně by žádným překvapením nebyl.

Myschossy

Další pravidelný účastník našich NightCupů, který vešel ve známost především volbou ne úplně tradičních decků. Určitě velmi nebezpečný soupeř, který ale do Sklizně nejde jako přední favorit.

ecoo

Hráč eSuby, který na startu na poslední chvíli nahradil obhájce mistrovského titulu, Scruffyho. Ecoo se na Sklizeň dostal opravdu se štěstím, to ale neznamená, že by měl být v pozici outsidera! Ba naopak, ecoo je jedním z předních favoritů.

Patička
Štítky: Vodafone, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend