Přejít k hlavnímu obsahu

Vrátí se do Fortnite kostka Kevin?

22. 2. 2021 | 08:00 Fortnite
Před dvěma lety se ve hře objevila záhadná kostka, která si ihned získala lásku komunity a obdržela jméno Kevin. Je možné, že by se záhadná cestující kostka vrátila?
Kevin Cube
Kevin Cube
Zdroj: Kevin Cube

Epic Games nám často ve hře skrývají různé indicie, kterými nám opatrně poodhalují budoucí tématiku nebo příběh hry. Během současné sezóny se na mapě začaly objevovat portály, stejně jako během páté sezóny, ve které se Kevin poprvé ukázal. Uživatel Redditu duskyxlops vytvořil mapu, na kterých propojil úsečkami všechny známé portály. Zatím chybí ještě 2 portály, ale i bez nich už po spojení portálů vznikne krychle.

Může se jednat o náhodu, ale taky nám může Epic Games nenápadně prozrazovat návrat Kevina. Krom portálu byly v souborech hry nalezeny zvukové stopy, které by mohly být s návratem Kevina spojené. Všechny současné informace jsou jen teorie hráčů, kteří tráví čas hledáním skrytých indicií, Epic Games se zatím k možnému návratu kostky nijak nevyjadřovala. 

Mapa nových portálů
Mapa nových portálů
Zdroj: Reddit

Jaká je vůbec historie Kevina a jak se vůbec fialová kostka mohla stát tak populární? V srpnu 2018 se poblíž Paradise Palms z ničeho nic objevila záhadná fialová krychle, která na sobě měla záhadné runy, vydávala zvuk připomínající elektrický proud a rozhodně neměla ráda přítomnost ostatních hráčů. Komunita si nový záhadný objekt k překvapení vývojářů oblíbila a kostka byla pojmenována Kevin. Nově pojmenovaný Kevin začal v pravidelných intervalech cestovat po mapě a ničil vše, co mu přišlo do cesty. Značně poškodil dokonce i oblíbenou hráčskou destinaci Tilted Towers. Kevin svou cestu zakončil v Loot Lake, kde se ve vodě rozpustil. 

Kevin Cube
Kevin Cube
Zdroj: GinxTV