Přejít k hlavnímu obsahu

Světový šampionát klepe na dveře a vsadit si můžete na dvojici Čechů i celkového vítěze

24. 9. 2020 | 13:19 League of Legends
Worlds je vyvrcholením celoročního snažení ve světě League of Legends, proti sobě se totiž potká to nejlepší ze všech světových regionů. Úvodní fáze zvaná Play-In startuje již 25. září, tak se pojďme podívat, kdo se s kým bude mít tu čest utkat. Na jednotlivé zápasy si totiž můžete vsadit u Tipsportu, kde najdete kompletní kurzovou nabídku.
Worlds 2020 Tipsport
Worlds 2020 Tipsport

Do pozoru se letos mohou dát čeští fanoušci, protože naše země má opět po roce svého zástupce mezi světovou elitou. A ne jen pouze jednoho! Marek 'Humanoid' Brázda loni senzačně dokráčel do čtvrtfinále, kde si zahrál i proti největší světové hvězdě Fakerovi, letos však za MAD Lions hraje také Matyáš 'Carzzy' Orság a oba se společně vydají v pátek 25. září na pouť úvodní částí turnaje. Hlavní skupinová fáze má vyplněných 12 slotů ze 16, a právě o zbylé čtyři se utká deset týmů v takzvaném Play-Inu. Tato desítka byla rozdělena do dvou skupin po pěti, kde se utká každý s každým, takže už nyní můžeme sledovat, jaké jsou kurzy na všechny zápasy. V nabídce příležitostí samozřejmě najdete naprosto všechny zápasy předkola, ke kterým se dostane kliknutím zde.

Worlds 2020 Tipsport

MAD Lions s dvojicí českých legionářů jsou ve všech čtyřech úvodních zápasech považováni za favority, ve dvou případech dokonce za naprosto jednoznačné. Los byl pro čtvrtý nasazený evropský celek hodně přívětivý, takže papírově nejsilnějším soupeřem je Team Liquid. Další konkurenti jsou pak z regionu Turecko (SuperMassive Esports), Brazílie (INTZ) a Oceánie (Legacy Esports). Vítěz skupiny postoupí přímo do hlavní části Worlds, takže o motivaci je více než postaráno. Nutno však říci, že favorit na výhru je ve skupině B o poznání jednoznačnější.

Worlds 2020 Tipsport

Před začátkem samotného Play-Inu máte navíc velkou příležitost si vsadit i na celkové umístění v rámci celého letošního šampionátu. Po předkole je možné, že se kurzy budou posouvat, proto bychom vám nedoporučovali váhat, pokud máte ve svém srdci jednoznačného favorita. Vybrat můžete nejočekávanějšího šampiona od kurzu 2.75, až po desítky či stovky. Největším favoritem z našeho regionu jsou G2 Esports, na které je kurz 7. Kromě celkového vítěze je ale možné si vsadit také na to, že daný tým postoupí do finále, semifinále či čtvrtfinále, nebo zvolit jednu z mnoha dvojicí, které proti sobě bookmakeři postavili ve stylu "kdo se lépe umístí?" Kompletní nabídku všemožných sázkových příležitostí na Worlds 2020 najdete přímo na stránkách Tipsportu zde.

Worlds 2020 Tipsport
Štítky: Worlds, Tipsport
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.