Přejít k hlavnímu obsahu

Vše potvrzeno! Slovenský profík Zero se oficiálně vrací do akce v barvách GamerLegion

13. 7. 2020 | 16:04 Counter-Strike 2
Už před více než měsícem jsme vás informovali o skutečnosti, že Patrik 'Zero' Žúdel hraje s týmem GamerLegion a tím bojuje o své další angažmá v zahraničí. Vše se nakonec vydařilo a slovenský hráč byl konečně spolu s dalšími nováčky oficiálně představen v řadách německé organizace.
Zero
Zero

GamerLegion působí na evropské scéně od loňského roku, když zaměstnávali jména jako Ex6TenZ, dennis nebo draken. Poslední složení se ale oficiálně rozpadlo v březnu a novou sekci dostali na starost trenér Gux a kapitán RuStY. Ti si k sobě naverbovali dva švédské krajánky a meziiho z Velké Británie, kdy Gux musel na čas setrvat v základní pětici, která vstoupila do Mountain Dew League S34. To se ale změnilo na přelomu května a června.

9. června tým poprvé nastoupil do zápasu s dvojicí nových posil. Nahrazen nebyl pouze Gux, protože kvůli odchodu hampuse do NiP musela přijít i změna druhá. Ulovit se týmu podařilo druhého anglického hráče Adam9130, vedle kterého si vítěznou premiéru v zápase proti Sprout odbyl také Zero. Těchto vítězství si nová sestava připsala na konto rovných pět v řadě, poté už však žádné další nepřidala a i když se těsně v lize udržela, tak jí play-off uteklo. I přesto ale nové složení udělalo dostatečný dojem, aby jej vedení organizace podepsalo.

21letý Zero se tak vydává vstříc svému pátému zahraničnímu angažmá. Vše začalo koncem roku 2015, kdy to po dvouměsíčním působení v maďarském Revolte! dotáhl až do HellRaisers, kde si zahrál po boku STYKA, oskara a krátce i queztona. Po období, kdy to jako jediný ze čtyř slovenských hráčů v celé historii dotáhl až na věhlasný Major, přijal nabídku z Maďarska a v barvách GameAgents se představil například na V4 Future Sports Festival. Poté však loni oznámil pauzu s hraním, po které se sice vrátil na domácí scénu, po krátké době jej ale potřetí v kariéře zlákala maďarská scéna, konkrétně tým Budapest Five. Letošní rok odstartoval v barvách slovenského týmu ENTERPRISE Esports, koncem tohoto angažmá už ale věděl, co ho čeká. GamerLegion znamená novou etapu v kariéře hráče, kterému je sice teprve 21, ale za sebou toho má opravdu hodně. Snad mu to bude šlapat!

Sestava GamerLegion vypadá následovně:

 Švédsko Alfred 'RuStY' Karlsson
 Švédsko Sean 'eraa' Knutsson
 Velká Británie William 'mezii' Merriman
 Velká Británie Adam 'Adam9130' Ahmad
 Slovensko Patrik 'Zero' Žúdel

Štítky: GamerLegion, Zero
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.