Přejít k hlavnímu obsahu

Worlds jdou do play-off a s tím přichází čerstvá kurzová nabídka

14. 10. 2020 | 19:08 League of Legends
Světový šampionát míří do play-off a my fanoušci se tak můžeme těšit na BO5 souboje, které pro mnohé znamenají ty pravé Worlds. Jsou to zápasy, na které se často vzpomíná i roky a za pár dní se již dozvíme, o kom se bude básnit po letošních čtvrtfinálových utkáních.
Worlds 2020 Tipsport
Worlds 2020 Tipsport

Play-off začne utkáním korejských týmů DAMWON proti DRX a jednoznačným favoritem jsou v tomto případě DAMWON, a to díky poměrně nedávnému střetu těchto dvou týmů, když ve finále LCK právě Showmaker a spol. zvítězili jasně 3:0. Velká tíha bude na jungleru Pyosikovi, který za DRX odehrál několik pěkných zápasů, ale ve finále LCK proti Canyonovi zkrátka nestíhal. Pokud má být tahle čtvrtfinálová série jiná, bude muset právě Pyosik, ale i jeho spoluhráči předvést o dost více, než v domácím finále.

Papírově vyrovnanějším duelem bude zápas střet mezi Suning a JDG. Suning už mají na svém kontě dvě výhry proti evropským mistrům z G2 a není tedy vhodné tento tým podceňovat, ale JD Gaming se v letním splitu čínské LPL dostali až do finále a určitě se řadí k největším favoritům celého turnaje, hned po DAMWON a Top Esports

Worlds 2020 kurzy

I podle vypsaných kurzů vypadá nejvíce jednoznačně série Top Esports proti Fnatic. Evropští zástupci sice ukázali ve skupinách možná lepší výkony, než by mnozí čekali, ale mnozí analytici po právu pochybují, zda-li to bude stačit i na velké favority z Číny. Mistrovský tým posledního LPL splitu vypadal i ve skupině velice dominantně a potvrdil tak roli hlavního favorita na titul. Případná výhra Fnatic by byla jedním z největších překvapení historie a vyprávělo by se o ní pravděpodobně alespoň dalších deset let. 

Vyrovnaný zápas nás čeká i v sérii Gen.G a G2 Esports. G2 sice už v minulosti ztráceli hry, ale nyní nepůsobí ani zdaleka tak dominantně, jako před rokem. Gen.G naopak jsou považováni za takového černého koně celého šampionátu a rozhodně si v utkání půjdou pro vítězství. Rozhodnout by možná mohl souboj junglerů Clida a Jankose, kteří občas podávají nestabilní výkony a právě jungleři se ukazují jako ti, kteří často rozhodují o celkovém průběhu hry.

Právě u Tipsportu si můžete projít kompletní nabídku a vsadit si nejen na vítěze, ale i na konkrétní skóre a další spoustu proměnných. U každé hry si můžete tipnout, kdo získá first blood, kolik padne draků či baronů, nebo jak rychle jednotliví hráči překonají hranici zabitých šampionů či minionů. U úvodního zápasu je například zajímavý kurz 3,5 na pick Luciana.

Štítky: tipsport.cz