Přejít k hlavnímu obsahu

Získají ECLOT třetí výhru, nebo budou mít ENTERPRISE svoji první? A co souboj outsiderů?

5. 4. 2021 | 19:11 Counter-Strike 2
Tento týden bude velký, v rámci 1. Tipsport COOL ligy nás čekají hrací kola v úterý i v sobotu. Ještě než se o víkendu představí všechny týmy, tak nás čekají opět dva úterní zápasy. Do akce se pustí tři týmy bez dosavadní výhry a naopak jeden, který už má na kontě šest bodů.
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
ENTERPRISE vs. ECLOT
1.40 – Kurzy na výhru – 2.68
forsyy  Česká republika
lucasp  Slovensko
The eLiVe  Slovensko
Levi  Česká republika
manguss  Česká republika

17:00

 Česká republika stinx
 Česká republika desty
 Česká republika Mix
 Česká republika Lastík
 Česká republika Majky

ENTERPRISE esports by podle předpokladů měli patřit do TOP 4 ligy a bojovat alespoň o finále. Do soutěže vstoupili výhrou 16:0, další dva body z úvodního kola jim ale Sampi.Tipsport následně ukradli. Ve svém druhém představení tedy bude chtít sestava s velkým potenciálem bezesporu zazářit. Totéž se ale dá říci o ECLOT, kteří jsou na koni, ale opravdová zkouška na ně teprve čeká. Na kontě však mají šest bodů a jistě budou hrát ve velké pohodě. Po výhře nad DTG mají navíc šanci ukázat, že s nakouknutím do play-off to myslí vážně. Jasným favoritem v této sérii budou sice ENTERPRISE, soupeře ve formě ale bude určitě neradno podceňovat.

DEFEATERS vs. eEriness MARVO
1.64 – Kurzy na výhru – 2.10
Rutk0  Slovensko
Abdel  Slovensko
Lueg  Česká republika
DOCKSTAR  Česká republika
shrubyy  Česká republika

20:00

 Česká republika Zajda
 Česká republika replay
 Slovensko heikkoL
 Slovensko Feki​​​​​
 Česká republika Fizarezi

V tabulce zatím máme pouze tři týmy bez bodu a dva z nich se proti sobě postaví právě ve čtvrtém hracím kole. DEFEATERS i eEriness MARVO byli před startem deváté sezóny pasováni do role největších outsiderů, což se zatím naplňuje. Vzájemné utkání ale pro jednoho z nich být odrazovým můstkem k lepším zítřkům. DEFEATERS už mají na kontě dva zápasy, jedinou naději jim dává část průběhu zápasu proti ECLOT, jinak mají za sebou jednoznačné mapy. Právě díky zmíněné naději jsou však bookmakery pasováni do role mírného favorita. eEriness MARVO na úvod ligy prohráli zatím jen s Dark Tigers, takže na zlepšení formy mají o něco více času.

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.