Přejít k hlavnímu obsahu

Známe nové skiny na počest vítězů Světového šampionátu DAMWON Gaming

4. 4. 2021 | 15:03 League of Legends
Po dvouleté pauze se titul mistrů světa znovu vrátil do Koreji. Jako už je tradicí, vítězové mají možnost vybrat šampiona ve hře, na kterého budou chtít svůj vlastní skin. Většinou si hráči vyberou postavy, které buď rádi hrají nebo na nich zažili úspěch v průběhu Worlds. Tentokrát se jedná o velice unikátní sérii, protože většina z těchto šampionů ještě nemá žádný týmový skin.
Série skinů DAMWON
Série skinů DAMWON
Zdroj: Riot Games

Poté, co DAMWON Gaming porazili v semifinále světové šampionátu evropské G2 Esports, se začalo debatovat o tom, na které postavy by si hráči vybrali své skiny. DAMWON šli do finále proti Sunningu jako jasní favorité a podle toho také finále dopadlo. Porazili čínský tým 3:1 na zápasy a vrátili tak Vyvolávačův pohár zpátky do Koreji.

Krátce po zápase se hráči vyjádřili k tomu, jaké představy mají o svých vlastních skinech. Například topař “Nuguri” se zmiňoval, že by chtěl Irelii nebo Fioru, ovšem obě dvě už skin mají a tudíž by si rád vybral Kennena. Po spekulacích, názorech a představách hráčů jsme se nakonec dočkali dost unikátní série šampionů. Až na Jhina totiž nemá žádný z těchto šampionů týmový skin.

Pořadí je tedy následovné:

  • Topař:  Jižní Korea Jang “Nuguri” Ha-gwon : Kennen 
  • Džungler:  Jižní Korea Kim “Canyon” Geon-bu : Nidalee 
  • Midař:  Jižní Korea Heo “ShowMaker” Su : Twisted Fate 
  • AD Carry:  Jižní Korea Jang “Ghost” Yong-jun : Jhin 
  • Podpora:  Jižní Korea Cho “BeryL” Geon-hee : Leona

Zatím se jedná o pouhý náhled, oficiální obrázky by se měly objevit v průběhu příštího týdne. Zajímavostí je to, že skin na Kennena si jeho hráč “Nuguri” dokonce vyzkoušel sám na streamu namalovat. Posuďte sami, jak moc se podobá představa hráče vizi návrháře skinů.

Nuguri se pokusil na streamu nakreslit Kennena
Nuguri se pokusil na streamu nakreslit Kennena
Zdroj: DAMWON Gaming
Štítky: DAMWON Gaming, Worlds
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.