Přejít k hlavnímu obsahu

Známe postupující do finále druhé kvalifikační série na IXPO Fortnite Cup

9. 4. 2019 | 20:22 Fortnite
Poslední otevřený turnaj z druhé kvalifikační série na Fortnite Cup v rámci IXPO 2019 je za námi! Kdo to dotáhl do finále, ze kterého už vede přímá cesta na LAN část?
IXPO Fortnite Cup
IXPO Fortnite Cup

Druhá série kvalifikací na IXPO Fortnite Cup přinesla stejně jako ta úvodní neskutečnou účast, cesta dále ale čeká jen na 64 nejlepších dvojic. Ty to totiž dotáhly až do finále série, ve kterém na ně čeká souboj s ostatními úspěšnými hráči z tří otevřených turnajů v klasickém Single-Elimination pavouku. Z něj postoupí ty hráči, co to dotáhnou až do TOP 8, přímo na LAN finále v rámci samotného technologického festivalu IXPO 2019!

 

NVIDIA

Prize pool na LAN finále:

  • 1. místo: 1 000 €
  • 2. místo: 600 €
  • 3. místo: 400 €

Finále druhé kvalifikační série se bude hrát již tuto sobotu a bojovat v něm budou i dua, které reprezentují nejznámější domácí organizace. Svoje štěstí budou zkoušet třeba dvojice hrající za eSubu, na LAN finále to dotáhli i reprezentanti Inaequalis či Cyber Gaming. Na startovní listině navíc nechybí ani čtvrtý a pátý tým z klanu EU Legends, jehož všechny tři první celky si své místo na offline části IXPO Fortnite Cupu zajistily už v první sérii kvalifikací. Finále je zkrátka opět našlapáno nejlepšími domácími hráči!

miluju videohry a hlavně ligu legend