Přejít k hlavnímu obsahu

Známý domácí streamer posiluje soupisku Vikingekrig

11. 5. 2020 | 20:16 VALORANT
Vikingekrig Esports jako jedni z prvních vlétli na nově vzkvétající scénu ve hře Valorant, ulovit se jim totiž podařilo vítěze našeho prvního Nightcupu. V té době ale nebyla soupiska ještě plně finální a otázka pátého hráče se řešila až dosud, kdy oficiálně přichází nový pátý hráč.
Vikingekrig czMarv
Vikingekrig czMarv

Tým v čele s ImproveGamerem vznikl hned pár dní od spuštění closed bety a úspěch se dostavil po dvou týdnech od společného snažení. Po výhře Logitech Valorant Nightcupu jim na stole přistála spousta nabídek, ze kterých nakonec zvítězila ta od Vikingekrig. Ladění soupisky však pokračovalo i nadále, kdy se s jádrem týmu rozloučil Dropik a nyní po něm končí také DaRyKest. Na jeho místo přichází známý streamer Vladimír 'czMarv' Marvan, který se kompetitivním hrám vždy věnoval osamoceně a na Twitchi i YouTube pravidelně své diváky obohacoval o své znalosti. Nyní se však rozhodl zkusit týmové hraní naplno a vybral si sestavu, se kterou zkoušel hrát již v začátcích closed bety a při oficiálním přivítání pro něj nejsou spoluhráči žádnou neznámou.

Celá sestava vypadá následovně:

 Česká republika Matyáš 'ImproveGamer' Čížek
 Slovensko Marek 'BoVii' Peško
 Česká republika Jakub 'brinq' Bravanský
 Česká republika Štěpán 'Ambi' Beránek
 Česká republika Vladimír 'czMarv' Marvan

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.