Přejít k hlavnímu obsahu

Zpříjemněte si prosincové neděle turnajovou sérií od Kanyho

9. 12. 2020 | 15:59 Hearthstone
Hlavní část domácí esportové sezóny je sice u konce, bavit se soutěžním hraní Hearthstone lze ale třeba i díky streamerovi Kanymu i nadále. Ten si pro vás totiž ve spolupráci s Logitech G během prosincových víkendů připravil zajímavou turnajovou sérii.
Kany turnajová série
Kany turnajová série

I když u nás už je Hearthstone sezóna u konce, neznamená to, že byste si soutěžně mohli HSko zahrát zase až příští rok. Možnost prokázat svůj herní um, a třeba ho i proměnit ve věcné ceny, vám totiž nyní nabízí známý streamer Kany, kterého můžete mimo jiné znát i jako komentátora z našich turnajů. O co jde?

Spolu s Logitech G si Kany připravil turnajovou sérii, která vlastně spočívá v tom samém, jako ty, kterých jste se mohli v průběhu roku zúčastnit tady u nás. Po následující tři neděle se zkrátka u Kanyho v chatu můžete zdarma zaregistrovat do kvalifikačního turnaje, v němž nejenže bojujete vždy o jinou zajímavou odměnu, ale i o jedno z šestnácti míst ve finálovém turnaji.

Kany

Tam pak půjde vyhrát další zajímavé odměny, a celá turnajová série je tak určitě dobrou možností, kterak si i během jindy prázdného prosince užít s Hearthstonem kopec srandy a třeba si i odnést nějakou tu stylovou herní periferii. Pokud vás tato série zaujala, všechno podstatné info o ní najdete i u Kanyho na Facebooku. To nejdůležitější vám navíc ještě jednou shrnul i přímo tady:

Zdravím všechny PZ fans! Už jsem pro vás odkomentoval spoustu turnajů a vždy jsem si to opravdu užíval, ale ještě jsem neuspořádal nějaký ten větší turnaj sám. Tentokráte jsem si plácl s firmou Logitech G a upekli jsme pro vás parádní turnajovou sérii, podobnou těm, na které jste zvyklí právě odsud z PLAYzone. Tři kvalifikace a jedno velké finále pro TOP 16 o ceny v celkové hodnotě přesahující 15 000 Kč! Registrace je zdarma, takže stačí dorazit po následující tři prosincové neděle ke mně do chatu a turnaj o skvělé ceny tě nemine.
Štítky: Kany, logitech g
miluju videohry a hlavně ligu legend