Přejít k hlavnímu obsahu

Mistrovství ČR 2016

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Mistrovství ČR 2016

Začátek turnaje
Registrace
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
16/
4
Hraje se systémem
Groups -> Single elimination playoff
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
1
/
1
Admini turnaje

Finální pořadí

Nejlepší karetní mágové se již podruhé sjedou na brněnském Mistrovství ČR v počítačových hrách, aby se utkali o nejcennější titul na česko-slovenské scéně - mistra České republiky.TENTO TURNAJ JE URČEN K ODEHRÁNÍ DRUHÉ SKUPINOVÉ FÁZE A PLAYOFF!Systém turnaje:

Nejlepší karetní mágové se již podruhé sjedou na brněnském Mistrovství ČR v počítačových hrách, aby se utkali o nejcennější titul na česko-slovenské scéně - mistra České republiky.

TENTO TURNAJ JE URČEN K ODEHRÁNÍ DRUHÉ SKUPINOVÉ FÁZE A PLAYOFF!

Systém turnaje:

Na Mistrovství po celoročním kvalifikačním cyklu postoupilo šestnáct nejlepší hráčů, kteří byli rozlosováni do čtyř skupin po čtyřech hráčích. Skupina se hraje formátem GSL, tedy Double Elimination a směrodatným pavoukem je ten nacházející se přímo v coverage článku!

Tento postup se bude opakovat dvakrát, do skupin se rozdělí i ve fázi s posledními osmi hráči v turnaji. V tu chvíli nám v turnaji zbydou poslední čtyři hráči a Single Elimination pavouk.

Harmonogram:

  • Pátek 9:30 - 13:30 - první skupinová fáze
  • Pátek 14:00 - 18:00 - druhá skupinová fáze
  • Pátek 18:30 - 20:00 - semifinálové zápasy
  • Sobota 14:00 - 15:30 - grandfinále

Obecná pravidla:

Všechny zápasy v turnaji se hrají BO5, formát Last Hero Standing s jedním banem. Vítězný hráč si balíček ponechává, poražený o něj přichází. Kdo přijde o tři balíčky, prohrává zápas.

Banování probíhá po hráčské dohodě, aby ani jeden nebyl znevýhodněn. Je možné skrze chat (odpočítávání), psaní na papír nebo libovolné další formě po dohodě s adminem turnajem.

Balíčky všech hráčů byly předem odeslány a v pondělí byly zveřejněny v článku zde.

Postupový klíč do druhé skupinové fáze: 

Skupina E – A1, D1, B2, C2
Skupina F – B1, C1, A2, D2

Prizepool:

1. místo – 20 000 Kč
2. místo – 8 000 Kč
3. a 4. místo – 3 500 Kč (každý)

Celkový prizepool: 35 000 Kč

Oficiální stream:

Sobotní program bude od svého úvodu přenášen na kanále Petra "CzechCloud" Žaluda, jehož při komentování doplní Martin "D0L1K" Doležal, Stanislav "StanCifka" Cifka a Albert "Horaczio" Teiml. Na hlavní Twitch kanál se dění přesune až na samotné sobotní finále.

Kontaktní osoba: administrátor MČR Hearthstone turnaje – Ondřej "skeri93" Škeřík

Adresa místa konání je Výstaviště 405/1, 647 00 Brno, Mistrovství ČR v počítačových hrách se odehrává v pavilonu C. Každý účastník bude vybaven vstupenkou, kterou si stáhne a vytiskne z PDF přílohy emailu. Využít lze libovolný vchod, do pavilonu C je to nejblíže ze vchodu č. 4.

Pořadatel Mistrovství ČR, agentura PLAYzone s.r.o., si vyhrazuje právo na změnu nebo doplnění pravidel.