Přejít k hlavnímu obsahu

O2 COOL HS Liga - Finálový turnaj

Výchozí obrázek

Ovládací panel

O2 COOL HS Liga - Finálový turnaj

Začátek turnaje
Registrace
Ověřování registrací
Počet týmů v turnaji/maximální počet
8/
8
Hraje se systémem
Single elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
1
/
1
Admini turnaje

Finální pořadí

O2 COOL HEARTHSTONE LIGA je vůbec první počítačová soutěž, kterou pořádá některý z českých mediálních domů. FTV Prima startuje s turnajem rozděleným na dvě části. První On-line kvalifikace a velké off-line finále, které se uskuteční v pražském kostele Sacre Coeur. Celkové prize money turnaje je 35 000 Kč, přičemž vítěz si odnese 12 000 Kč. Prize money

lgo

O2 COOL HEARTHSTONE LIGA je vůbec první počítačová soutěž, kterou pořádá některý z českých mediálních domů. FTV Prima startuje s turnajem rozděleným na dvě části. První On-line kvalifikace a velké off-line finále, které se uskuteční v pražském kostele Sacre Coeur. Celkové prize money turnaje je 35 000 Kč, přičemž vítěz si odnese 12 000 Kč. 

Prize money

1. místo –12 000 Kč
2. místo – 5 000 Kč
3. místo – 3 000 Kč
4. místo – 1 500 Kč

5.-8. místo - věcné ceny od partnerů akce

Do hry se může zapojit neomezený počet hráčů, z nichž osm nejlepších postoupí do velkého finále, kde budou hrát o skvělé ceny finanční hotovost. Turnaje probíhají na portálu Prima COOL a PLAYzone.cz. Soutěž je mimo jiné přenášena živě na Twich kanále Prima COOL. Obdobné formáty se v zahraničí těší obrovské sledovanosti a jejich obliba stále roste.

Harmonogram: 

13:15 – 18:00
Čtvrtfinále turnaje

18:00 – 20:00
Semifinále turnaje

20:00 – 21:00
Grandfinále turnaje

Formát turnaje:

Hráči jsou náhodně rozlosováni do Single Elimination pavouka a posléze soutěží ve formátu Standard Conquest BO5 s banem. Hráč si tedy vybere 4 balíky z nichž mu soupeř vždy jeden zabanuje.

Oficiální stream

Zápasy O2 COOL HEARTHSTONE LIGY budou živě streamované s komentářem. V rámci turnajetelevize zajistila nejlepší komentátory a herní analytiky Martina „D0l1k“ Doležala, Josefa „Pido“ Reichsiga a Petra „CzechCloud“ Žaluda, kteří s ní již spolupracovali na předchozích E-Sport projektech.