Přejít k hlavnímu obsahu

CEE Champions - closed kvalifikace

CEE Champions

Ovládací panel

Dohráno
Registrace ukončeny
Registrované týmyPlayoffVšechny zápasy

CEE Champions - closed kvalifikace

Začátek turnaje
Počet týmů v turnaji/maximální počet
12/
12
Hraje se systémem
Single elimination
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
1
/
6
Admini turnaje

CEE Champions  je turnaj pořádaný pod záštitou firmy Intel. Jde o největší turnaj v regionu CEE, ve své třetí sezóně budou zástupci z 18 různých zemí bojovat o titul CEE a prize pool v hodnotě 30 000 amerických dolarů. Hlavním cílem soutěže je možnost postoupit všem týmům, nezávazně na jejich předešlých výsledcích. Z CZ/SK kvalifikace postoupí 3 nejlepší týmy, staneš se jedním z nich?

CEE Champions
CEE Champions
Zdroj: PLAYzone

Harmonogram turnaje

  • 1. kolo - čtvrtek 5. května od 18:00
  • Čtvrtfinále (do turnaje se zapojí pozvané celky) - čtvrtek 5. května od 21:00
  • Semifinále - pátek 6. května od 18:00
  • Zápas o 3. místo - pátek 6. května od 21:00

 

  • Z každého kola bude 1 vybraný zápas streamovaný na našem Twitch kanále PLAYzoneCZ

Časy jsou orientační! Admin tým si vymezuje právo pozměnit formát a harmonogram v průběhu turnaje!

Systém turnaje

  • Turnaj se hraje systémem single-elimination (všechny zápasy jsou BO3).
  • Hraje se klasickým stylem MR15, případné prodloužení - MR3 (3 kola za každou stranu, první tým se 4 vyhranými koly vyhrává), startmoney  $16,000.
  • 12 nejlepších celků se popere o 3 postupová místa do hlavní fáze turnaje  CEE Champions 2022, který proběhne  od 14. května do 7. června.
  • Finále se nedohrává!
Harmonogram CZ/SK národní kvalifikace CEE Champions 2022:
DatumTurnaj
Úterý 3. května od 18:00CEE Champions - 1. open kvalifikace
Středa 4. května od 18:00CEE Champions - 2. open kvalifikace
Čtvrtek 5. května od 18:00CEE Champions - Closed kvalifikace-  1. den
Pátek 6. května od 18:00CEE Champions - Closed kvalifikace  -2. den

Partneři CEE Champions

Turnaj je zorganizován za podpory společností ALZA Gaming, DATACOMP, HAL3000, LYNX a CZC.

CEE Champions
CEE Champions
Zdroj: PLAYzone

Nastavení serveru pro hru

  1. Výběr herní mapy - začněte napsáním příkazu .veto do chatu, následně vyberte kategorii map (v tomto případě classic) a střídavě banujte mapy, dokud nezbude jedna. Pokud nezabanujete mapu do 45 sekund, zabanuje se náhodná mapa. Po skončení hlasování se mapa sama změní. Server zvolí pořadí týmů pro škrtání a kapitána náhodně.
  2. Příprava na turnaj - každý hráč musí potvrdit, že je připravený napsáním příkazu .rdy nebo .ready do chatu. Následně je možné spustit zápas.
  3. Spuštění zápasu - do chatu napište příkaz .start a následně vyberte o jaký typ hry se jedná, v tomto případě se jedná o 5v5 classic.
  4. Knife kolo - první kolo je knife. Výherce knife kola si může vybrat, zdali chce změnit strany a nebo zůstat. Pokud chce zůstat, použije v chatu příkaz .stay a pokud změnit tak .switch nebo .swap. Následně začíná samotná hra.

Servery

PLAYzone má od společnosti Fakaheda.eu k dispozici celkem 32 herních serverů, heslo na servery je „pzwar“. Server ovládáte pomocí pluginu, který je na serveru nahrán. Podrobnější informace jak nastavit server pro hru naleznete výše v sekci „Nastavení serveru pro hru“ a kompletní příkazy ZDE.

 

Fakaheda
Fakaheda
Zdroj: Fakaheda

Jak hrát turnaj na PLAYzone

Komunikace s adminem

Registrace

  • Pro přihlášení na turnaj je potřeba být registrován na portálu playzone.cz.
  • V turnaji je vyžadováno vyplněné vaše Game ID, tzn. vaše STEAM ID pro hru Counter Strike:Global Offensive. Game ID zadáte na PLAYzone webu ve svém profilu.
  • Game ID se dá zjistit například na stránce steamid.io, kde stačí zkopírovat odkaz na váš profil a už vám vyjede vaše steamID, to poté celé zkopírujte. steamID by mělo vypadat nějak takto: STEAM_0:0:58442115
  • Následně v Ovládacím panelu turnaje kliknete na [ZAREGISTROVAT TÝM], kde vyberete typ týmu, vyplníte jméno vašeho týmu a PLAYzone přezdívky vašich spoluhráčů.
    POZOR: pro účast v turnaji je třeba, aby svou účast potvrdili všichni členové týmu a to kliknutím na potvrzovací odkaz ve zprávě, kterou najdou na stránce Moje zprávy zde na PLAYzone.

Příprava na turnaj

  • Před začátkem turnaje je potřeba potvrdit účast v turnaji ovládacím panelu turnaje. Potvrzení účasti je možné v den konání turnaje od 08:00 do 17:55.
  • Na stránce turnaje v pravém sloupci (musíte být přihlášeni na PZ webu) klikněte na tlačítko „POTVRDIT REGISTRACI“. V něm následně potvrdíte účast v turnaji.

Nalezení soupeře

  • Klikněte v pravém sloupci na „Rozpisy zápasů“ a otevřete si svůj zápas v aktuálním kole, kde naleznete své soupeře.