Přejít k hlavnímu obsahu

Sobotní program vše neuzavřel, složení play-off 1. Tipsport COOL ligy rozuzlí až úterý

4. 9. 2021 | 18:20 Counter-Strike 2 Reportáž
Vrchol základní části je tady, každý zápas má teď dvojnásobnou důležitost! Sobotní trojice duelů může všechno rozhodnout, nebo naopak jen rozehrát na úterní koncovku. Vzhledem k přesycenému harmonogramu víkendových turnajů začneme nezvykle už dopoledne, stream startuje v 9:30 a o půl hodiny později se pustíme do prvního zápasu, tak si to nenechte utéct!
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Po jedenácti hracích dnech mají ENTERPRISE esports a Entropiq Prague jako jediní stoprocentní jistotu play-off, oba celky však v sobotu uvidíme v akci. Postup totiž není všechno, stále jde o co nejlepší nasazení, které určuje nejen semifinálové dvojice, ale také určuje lepší pozici do pick&banu. Dynamo Eclot, eSuba a také DEFEATERS však musejí zabrat, takže se dají očekávat jen ty nejlepší výkony! Právě poslední jmenovaní už ve čtvrtek odehráli nezvykle vyrovnanou partii s Entropiq Prague, takže i když jsou v tabulce aktuálně sedmí, stále je potřeba si na ně dát pozor. Nálož tří zápasů v jednom dni už tu dlouho nebyla, tak si nezapomeňte naladit náš Twitch, kde vás bude bavit uvolněné trio Kany, Cannie a Tučňák ve studiu, stejně Shadye a forji za svými mikrofony.

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.