Přejít k hlavnímu obsahu

NVIDIA 5v5 CQ Liga I: Začínáme

Po dlouhých a ke konci také perných herních týdnech kvalifikace pro 1. ročník ligy Battlefield 3 NVIDIA 5v5 CQ jsme se konečně probojovali do zdárného konce a nic nám tedy nebrání v tom, abychom začali.
Výchozí obrázek

Po dlouhých a ke konci také perných herních týdnech kvalifikace pro 1. ročník ligy Battlefield 3 NVIDIA 5v5 CQ jsme se konečně probojovali do zdárného konce a nic nám tedy nebrání v tom, abychom začali. Co je tedy na programu nyní a kdy se můžeme těšit na první zápasy?

Podle výsledků z kvalifikace jsme nejlepších 24 týmů rozdělili do ligy (8 do první, 16 do druhých). Kdyby vás zajímal přesný klíč, je následující: 1. liga = 4 týmy z 5. kola WB a 4 týmy ze 7. kola LB; 2A a 2B ligy = 4 týmy z 6. kola LB + 4 týmy z 5. kola LB + 8 týmů ze 4. kola LB. Ve druhých ligách je pak rozložení týmů rovnoměrně vůči umístění v konkrétních kolech, aby obě ligy byly stejně vyrovnané. Kdo se tedy v jaké lize nachází?

Battlefield 3 NVIDIA CQ LIGA I

1. liga

eEriness, FoX Clan, Slovak Bad Company Bravo, Fictive e.Sports, Bullet in Time, ReckRaiders, Czech national power, TEAM4NOT

2A liga

Alliance for Killing, eNergy-eSports, Play For Fun, VAGINAS CZ-SVK Elite, StoLife, Easy Company, Pitbulls, KAT

2B liga

Slovak Bad Company, OppressorS,  Skyriders, iNTERFECTORES, Mystical, CSET team Bravo, FicTive C, Brno Unique Men

Povinnost kapitánů

Teď to nejdůležitější a jediné, co vás čeká před "výkopem" ligy. Kapitáni všech 24 týmů musí nejpozději do 26.3. 18:00 pozvat své hráče do týmu v lize. Ti pak musejí svou účast potvrdit. Aktuálně jsou totiž v každém týmu právě a jenom kapitáni, na kterých je, aby dotvořili své kádry.

Samotný začátek je pak naplánován na 26.3. 20:00, což je ale pouze orientační termín pro start 1. kola. Na každé kolo máte totiž přesně jeden týden, což je určitě dostatek času na domluvení se se soupeřem k odehrání jednoho zápasu. Mapy budou pro každé kolo určeny adminy.

Hodně štěstí a s těmi nejlepšími se uvidíme na offline finále!