Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone TV - 13. týden

25. 3. 2012 | 22:29 Všechny hry
Nadcházející týden nabídne PLAYzone TV trojici zajímavých pořadů. V našem servisu vám je v rychlosti představíme.V pondělí nabídneme už pětadvacátý díl filmového pořadu MovieZone, který přináší recenze, novinky i preview ze světa stříbrného plátna. Sledujte pravidelně každé druhé pondělí od 18:00.
Výchozí obrázek

Nadcházející týden nabídne PLAYzone TV trojici zajímavých pořadů. V našem servisu vám je v rychlosti představíme.

V pondělí nabídneme už pětadvacátý díl filmového pořadu MovieZone, který přináší recenze, novinky i preview ze světa stříbrného plátna. Sledujte pravidelně každé druhé pondělí od 18:00.

V úterý 27. března určitě neprošvihněte už pátý Tankodrom. Nejžhavější novinky ze světa World of Tanks vám naservíruje v 18 hodin.

Virtuální bojiště navštívíme i ve čtvrtek 29. března v 19:00, tentokrát s pořadem BattleLive. Aktuality z Battlefield 3 komunity přinese už podeváté.

Ukázka z 24. pokračování pořadu MovieZone

I přes rostoucí tendenci stále Playzone TV nemá dostatek pořadů a moderátorů. Nabízí proto šanci všem, kteří mají chuť a nadšení vést vlastní pořad, a kteří jsou schopni jej provozovat pravidelně a udržet kvalitu na zajímavé úrovni. Více informací v naší novince.