Přejít k hlavnímu obsahu

DELTA s novou sekciou

28. 3. 2012 | 21:35 Counter Strike 1.6
Presne týždeň po odchode ich predchádzajúceho tímu zobrala DELTA pod svoje krídla nový Counter-Strike tím Drunken Five, predtým známy ako Fear Factory.Tím je nejakú dobu považovaný za druhý najlepší v Poľsku, ale medzinárodný úspech sa im zatiaľ nepodarilo dosiahnuť a ich najlepším umiestnením je zatiaľ štvrté miesto na SEC 2011, v októbri (řijen) minulého roka.
Výchozí obrázek

Presne týždeň po odchode ich predchádzajúceho tímu zobrala DELTA pod svoje krídla nový Counter-Strike tím Drunken Five, predtým známy ako Fear Factory.

Tím je nejakú dobu považovaný za druhý najlepší v Poľsku, ale medzinárodný úspech sa im zatiaľ nepodarilo dosiahnuť a ich najlepším umiestnením je zatiaľ štvrté miesto na SEC 2011, v októbri (řijen) minulého roka.

BEn oblečie dres DELTA znovu

V tlačovej správe na svojich internetových stránkach, vedenie DELTA uviedlo, že verí, že sa v Poľsku stále oplatí investovať do CS tímu, aj keď sa mu nedarí v Európe výraznejšie presadiť.

Aktuálna zostava DELTA: 

{#Polsko} Artur "BEn" Ostrach
{#Polsko} Artur "dOK" Kaleta
{#Polsko} Łukasz "drive" Snopkiewicz
{#Polsko} Patryk "sonamed" Zamulski
{#Polsko} Tomasz "ths" sopel

DELTA je v súčasnosti účastníkom ESL Pro Series Poľsko, ktoré práve odštartovalo. Minulú sezónu sa umiestnili na druhom mieste, keď v Grand finále nestačili na ESC Gaming.

Štítky: BEn, DELTA, dOK, drive, sonamed, ths