Přejít k hlavnímu obsahu

Dékádéčko znovu na PZ TV

12. 4. 2012 | 20:07 Všechny hry
Z nostalgie a také na žádost některých fanoušků na sociálních sítích zpřístupníme v archivu PLAYzone TV Deathův koutek demence. Na věčně podnapilého D3a7Ha a pravidelně bitého Dackera (většinou na žádost diváků) se těště počátkem příštího týdne.I přes zcela dementní název nabízí "dékádéčko" překvapivé množství inteligentní zábavy, předabovanými filmovými trailery počínaje a recenzemi hospod konče.
Výchozí obrázek

Z nostalgie a také na žádost některých fanoušků na sociálních sítích zpřístupníme v archivu PLAYzone TV Deathův koutek demence. Na věčně podnapilého D3a7Ha a pravidelně bitého Dackera (většinou na žádost diváků) se těště počátkem příštího týdne.

I přes zcela dementní název nabízí "dékádéčko" překvapivé množství inteligentní zábavy, předabovanými filmovými trailery počínaje a recenzemi hospod konče.

Metafyzika, hermenautika a filatelie. DKD je o všem, co dnes baví mladé.

Archiv se bohužel nedochoval zcela kompletní, nějaký rošťák a kluk darebná poztrácel prvních šest dílů. Až ho najdeme, samozřejmě ho přibijeme na kříž a necháme zemřít na slunci.

Není se ale čeho bát. Obětavou prací a dřinou v potu tváře se nám podařilo z hlubin databáze vytáhnout všechny díly, kde to někdo přehnal s rumem nebo ho odvezla sanitka. Těšit se můžete na dva díly týdně v archivu PLAYzoneTV!

Enjoy.