Přejít k hlavnímu obsahu

TVcstrike rozjíždí videa o taktikách

23. 4. 2012 | 01:19 Counter Strike 1.6
Movie produkce TVcstrike představuje nový projekt, jímž budou videa taktik nejlepších týmů světa na všech dnešních mapách hraných na turnajích.V poslední době se TVcstrike odmlčelo od movie nejlepších hráčů světa, mezi nimiž posledním byl Jordan 'n0thing' Gilbert z bývalého týmu Evil Geniuses. To ale neznamená, že v tomto ohledu skončili. Nový člen týmu TVcstrike, Jan 'FRAPPEN' Grund, totiž zpracovává video s fragy Emila 'FYRR73' Karlssona, hlavního AWP švédského týmu Lemondogs.
Výchozí obrázek

Movie produkce TVcstrike představuje nový projekt, jímž budou videa taktik nejlepších týmů světa na všech dnešních mapách hraných na turnajích.

V poslední době se TVcstrike odmlčelo od movie nejlepších hráčů světa, mezi nimiž posledním byl Jordan 'n0thing' Gilbert z bývalého týmu Evil Geniuses. To ale neznamená, že v tomto ohledu skončili. Nový člen týmu TVcstrike, Jan 'FRAPPEN' Grund, totiž zpracovává video s fragy Emila 'FYRR73' Karlssona, hlavního AWP švédského týmu Lemondogs.

Novým projektem z produkce TVcstrike se ale v posledních dnech staly videa taktik nejlepších týmů světa. Na jejich YouTube kanálu můžete shlédnout zatím kolem 40 kousků taktik z téměř každé mapy, které se dnes hrají jak u nás, tak ve světových turnajích. Ve videích uvidíte, jak týmy jako SK Gaming, fnatic, bývalí mTw, ESC, Na´Vi a mnoho dalších, využívají taktickou stránku hry.

Jedním z videí je i například defaultní taktika SK Gaming za Teroristy na de_train - to si můžete shlédnout právě zde. Zbytek videí si můžete projít na YouTube channelu TVcstrike.

Zdroj: TVcstrike.cz
Štítky: TVcstrike