Přejít k hlavnímu obsahu

MSI LanCraft Spring 2012 živě na PZ TV

27. 4. 2012 | 16:06 Všechny hry
Během dneška spustíme na PLAYzone TV živý stream z MSI LanCraft Spring 2012. Jedná se o testovací program, kdy poprvé budeme vysílat na dvou kanálech zároveň.Díky tomu budete moci sledovat finále lig ve hrách Warcraft 3 a DotA 2. V průběhu vysílání proběhne i několik soutěží o hodnotné ceny. Mezi výhrami se objeví 500 GB disk Caviar Black od Western Digital nebo poslední díl Assasin's Creed, stejně jako mnoho dalších her či beta klíčů na přicházející herní pecky.
Výchozí obrázek

Během dneška spustíme na PLAYzone TV živý stream z MSI LanCraft Spring 2012. Jedná se o testovací program, kdy poprvé budeme vysílat na dvou kanálech zároveň.

Díky tomu budete moci sledovat finále lig ve hrách Warcraft 3 a DotA 2. V průběhu vysílání proběhne i několik soutěží o hodnotné ceny. Mezi výhrami se objeví 500 GB disk Caviar Black od Western Digital nebo poslední díl Assasin's Creed, stejně jako mnoho dalších her či beta klíčů na přicházející herní pecky.

Sledujte živě na PLAYzone TV.

Stream 1 - hlavní kanál

Stream 1 bude v průběhu LanCraftu fungovat jako hlavní kanál. Právě jeho prostřednictvím můžete sledovat finále Warcraft 3 a druhého dílu Doty. Čekat můžete i živé vstupy a reportáže a samozřejmě také soutěže.

Stream 2 - Starcraft 2 only

Druhý kanál je věnován komunitě Starcraft 2. Obsah připravují mudroc s tučňákem.