Přejít k hlavnímu obsahu

TVcstrike: FYRR73 [MOVIE]

30. 4. 2012 | 13:07 Counter Strike 1.6
Další kousek z produkce TVcstrike spatřil světlo světa dnes ráno. Emil 'FYRR73' Karlsson je tím vyvoleným, který dostal prostor v movie TVcstrike: FYRR73.Emil už několik posledních let hraje v týmu, který dnes známe pod tagem Lemondogs, dříve se ale vyskytovali pod jmény Lions nebo H2k. Společně s ním i dříve hrál nynější hráč SK Johan 'face' Klasson. Jeho dlouholetými spoluhráči jsou ale hlavně Niklas 'niko' Johansson, Björn 'threat' Pers nebo Frej 'kHRYSTAL' Sjöström. Posledním dílem jeho týmu je král zbraně známé jako Famas nebo Clarion, Jim 'zneel' Andersson.
Výchozí obrázek

Další kousek z produkce TVcstrike spatřil světlo světa dnes ráno. Emil 'FYRR73' Karlsson je tím vyvoleným, který dostal prostor v movie TVcstrike: FYRR73.

Emil už několik posledních let hraje v týmu, který dnes známe pod tagem Lemondogs, dříve se ale vyskytovali pod jmény Lions nebo H2k. Společně s ním i dříve hrál nynější hráč SK Johan 'face' Klasson. Jeho dlouholetými spoluhráči jsou ale hlavně Niklas 'niko' Johansson, Björn 'threat' Pers nebo Frej 'kHRYSTAL' Sjöström. Posledním dílem jeho týmu je král zbraně známé jako Famas nebo Clarion, Jim 'zneel' Andersson.

Samotný FYRR73 je ale samozřejmě známý hlavně velkým zeleným AWP, kterému se také jindy říká bezbolestná nebo foťák, právě to je jeho úloha v týmu Lemondogs. Dost už řečí, pojďme přímo na věc!

Zdroj: TVcstrike.cz
Štítky: TVcstrike