Přejít k hlavnímu obsahu

Symbol scény – top 8

22. 5. 2012 | 16:29 StarCraft 2
Proběhlo další kolo halsování Murdocova projektíku, ve kterém vy všichni můžete určit, kdo(nebo co) je symbolem naší Starcraftí scény. Bez zbytečného otálení předám slovo mé drahé komentátorské polovičce, ať se s námi podělí o nejúspěšnějších 8 "symbolů".
Výchozí obrázek

Proběhlo další kolo halsování Murdocova projektíku, ve kterém vy všichni můžete určit, kdo(nebo co) je symbolem naší Starcraftí scény. Bez zbytečného otálení předám slovo mé drahé komentátorské polovičce, ať se s námi podělí o nejúspěšnějších 8 "symbolů".

 

Už je to nějaká doba co jsem vás informoval o tomto malém projektu, který se pomalu blíží do finále. Zbylo nám posledních 8 kandidátů pro, které budete moci opět hlasovat na facebooku sc2cz (http://www.facebook.com/sc2cz ).

Kdo, že se to umístil v nejlepší osmičce?

Horroren Člověk který má hromady znalostí o hře od buildů až po způsoby trénování. Jako hráč zatím nepatří do té úzké špičky, přesto že občas nějakou tu mapu urve. Nevím jak moc dál Horrora popsat, však ho znáte ze streamu nebo z Lancraftu a pokud ne, tak je to obrovská chyba.

Jump Tady asi nemá moc smysl se rozepisovat. Snad jen ve stručnosti: kapitán narodního týmu, kapitán týmu eSuba, admin sc2 na skoro každém portálu plus samozřejmě organizátor Lancraftu. Člověk co je na scéně dlouho, hodně pro ni udělal a pokud se něco někde děje, je u toho.

Headův report z DreamhackuBrilantně napsaný report snad nemá cenu popisovat. Možná spíš přidám link na tento skvost, který popisuje legendární výpravu. True story. http://www.playzone.cz/clanky/dreamhack-z-pera-head-huntera

PredY jako Protoss Hodně z nás to bralo jako špatný pokus o vtip ale, když dokázal skalpovat plno českých hráčů (pokud se nepletu myslím, že steve, harp, devil ? nejsem si jistej pavouka nemůžu najít) opravdu to vypadalo na switch.

Murcňák Co tak napsat sám o sobě? První tuzemský sc2 stream, který pro vás přinesl, nebojím se říct přes stovky hodin (přesný údaj sem nikdy nevyčetl, ale věřím, že by to bylo zajímavé číslo) vysílání. Navázal spoluprácí s několika portály a streamoval nejrůznější akce + rozjel vlastní ligu ČSL.

Kačerův styl Poslední dobou ne příliš aktivní hráč, ale se startem sc2 u nás byl, pokud se nepletu, jeden z prvních, který dokázal porazit tehdy těžce dominujícího PredYho, a to carriery. Tím to tak nějak začlo, většinou nesmyslná kompozice zakládající se na tom, že udělám „random unity“ a s nimi tě zničím. Překvapivě efektivní strategie v rukou Kačera.
 
Dewa popíjející u hraníKolikrát jsme během streamu v lobby čekali na Dewu (ty další nicky asi fakt nedám) než si dolije skleničku?

WriesStreamer na volné noze dá se říct. (?) I když poslední dobou spolupracuje s portálem hitpoint a vede tam stream 2. Během posledních týdnů začal jako hosta zvát headhuntera, který jeho dost emotivní stream doplňuje hlubšími analýzami.

Kdo z těchto osmi se stane symbolem scény?

Murdoc

 

Tak tady to máte. Já si připadám jako učitelka pravopisu na základní škole... možná příště do Symbolu přibude i položka "Murdocovy jazykové znalosti"? j/k. :)

Ještě doplním celkového "pavouka turnaje".