Přejít k hlavnímu obsahu

Topka v pohybu! oskar a gcko do nEophyte

14. 6. 2012 | 18:02 Counter Strike 1.6
nEophyte se loučí s jejich původní sekcí a vítá novou nadějnější sestavu Tomáše 'oskar' Šťastného.A je to tady! Změna, která na sebe nedala dlouho čekat, překvapila nemálo čtenářů, diváků a hráčů na scéně. Není to ani pár měsíců, co se Tomáš 'oskar' Šťastý vrátil z neaktivity zpět do stabilní pětky eSuby po boku s Davidem 'gcko' Hálou, také známého jako hlavního hybatele a zakladatele komunity sixbaners.
Výchozí obrázek

nEophyte se loučí s jejich původní sekcí a vítá novou nadějnější sestavu Tomáše 'oskar' Šťastného.

A je to tady! Změna, která na sebe nedala dlouho čekat, překvapila nemálo čtenářů, diváků a hráčů na scéně. Není to ani pár měsíců, co se Tomáš 'oskar' Šťastý vrátil z neaktivity zpět do stabilní pětky eSuby po boku s Davidem 'gcko' Hálou, také známého jako hlavního hybatele a zakladatele komunity sixbaners.

Oba hráči se dnes přesouvají pod konkurenční nEophyte s čerstvou sestavou. A proč právě nEophyte? Právě pod touto organizací měla jejich budoucí sekce slíbenou cestu na GameGune ve španělském Bilbau. Vedení se původně rozhodovalo mezi sekcí BEASTS a právě pětkou Tomáše, nakonec se ale přiklonili k české sekci.

Jak ale nakonec vypadá nová sestava nEophyte? Jak už bylo výše zmíněno, základem jsou dva hráči bývalé eSuby, Tomáš 'oskar' Šťastný a David 'gcko' Hála. K nim se přidává dlouholetý kamarád a bývalý spoluhráč Tomáše, Jonáš 'jonz' Rech společně s hráčem, jehož jméno nikomu nebude neznámé - Jan 'johan' Juráň. Posledním pilířem, kterým naopak nový tým překvapil, je mladý a talentovaný hráč, kterého jsme dříve mohli vidět v Cyborg Factory nebo Virtual World, je jím Karel 'fredi' Královec.

Více už k tomu řekl kapitán týmu, Tomáš 'oskar' Šťastný:

"Nový tým jsem složil z toho důvodu, protože hraní u eSuby už podle mě nemělo žádnou budoucnost, potřeboval jsem nějakou změnu. Jeden z důvodů, proč jsme u nEophyte, je nabídka, že nám zaplatí cestu na GameGune. Začneme se na akci připravovat za týden a pokusíme se něco uhrát. Máme mladou, ale kvalitní sestavu. Už teď jsme proti top týmům zahráli kvalitně a já si myslím, že když dostatečně potrénujeme a připravíme se, tak můžeme překvapit."

a manažer organizace nEophyte, Stanislav 'A3sport' Písek:

"Určitě pro většinu nečekané, ale nám v podstatě nic jiného nezbývalo. Poslední kapkou pro nás s chipAhem byl fail na LanCraftu, kde naši nepostoupili ani ze skupiny. Jednalo se o jeden z nejlepších týmů u nás, ne-li nejlepší, ale ti kluci už mají prostě to nejlepší za sebou, a proto už nejsou do toho tak zapáleni a od toho se odvíjeli i výsledky. Samozřejmě jim to nemáme za zlé a tímto jim děkujeme za reprezentaci. Po tomto rozhodnutí ale byla otázka, kdo kluky nahradí. Možná někteří ví, že jednou z možností byli kluci z Beasts, ale po vzájemném prohození slov s oskarem bylo rozhodnuto. Původní sestavu jsme si představovali sice trochu jinak, ale to bohužel nebylo možné. V této sestavě bychom měli kluky vidět na MČR či blížícím se GameGunu ve Španělsku."

Aktuální sestava nEophyte

{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný
{#Česká Republika} Jonáš 'jonz' Rech
{#Česká Republika} David 'gcko' Hála
{#Česká Republika} Jan 'johan' Juráň
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec

 

Zdroj: Grunex
Štítky: eSuba, gcko, nEophyte, oskar