Přejít k hlavnímu obsahu

Registrujte se na LAN Dětkovice 2012

19. 6. 2012 | 18:16 Counter Strike: Source
Na jedinou ryze "sourcařskou" lan akci u nás právě začínají registrace!EDIT: Během krátké chvíle jste svými registracemi obsadili kapacitu prostor na LAN Dětkovice 2012. Bohužel tyto prostory nejsou nafukovací, takže musíme dodržet strop a to je 16 týmů. Všechny registrované týmy mají možnost potvrdit svou účast platbou. Prostor je tedy pro 16 platících týmů. V tomto případě platí známé pravidlo kdo dřív přijde..
Výchozí obrázek

Na jedinou ryze "sourcařskou" lan akci u nás právě začínají registrace!

EDIT: Během krátké chvíle jste svými registracemi obsadili kapacitu prostor na LAN Dětkovice 2012. Bohužel tyto prostory nejsou nafukovací, takže musíme dodržet strop a to je 16 týmů. Všechny registrované týmy mají možnost potvrdit svou účast platbou. Prostor je tedy pro 16 platících týmů. V tomto případě platí známé pravidlo kdo dřív přijde..

Registrace jsou dále otevřeny až do okamžiku, kdy provede platbu poslední 16. tým. Pokud tedy ještě váháte, jestli se zaregistrovat, máte poslední šanci. Seznam registrovaných a potvrzených týmů naleznete v sekci Turnaje.

Jak již všichni jistě víte, termín konání LAN Dětkovice 2012 (24. srpna – 26. srpna) se nezadržitelně blíží. Je tedy na čase zveřejnit informace k registraci. Kapacita je stanovena na 80 herních míst, což je 16 týmů. V případě velkého zájmu pro nás rozhoduje pořadí registrací. Prvních 16 týmů dostane pokyny k zaplacení, pokud tak neučiní, bude jejich slot poskytnut týmu, který bude na prvním místě náhradníků.

Platbu je možno provést třemi způsoby. Preferované způsoby jsou platby pomocí PayPal a bankovního převodu. Můžete také využít platbu na místě, ale při tomto způsobu platby nemůžeme zaručit volná místa. Přednost mají online platby. Pro účastníky ze Slovenska máme dobrou zprávu, platbu lze uskutečnit na náš slovenský účet!

Cena vstupného v předprodeji do 31. července je stanovena na 400 Kč za hráče. Od 1. srpna je možné zakoupit vstupenku za 500 Kč. Registrace probíhají přes registrační formulář na oficiálních stránkách www.landetkovice.cz.

lan

Pro všechny naše fanoušky jsme připravili novinku. Můžete si objednat vzpomínkové tričko. Tato trička vám budou poskytnuta pouze za náklady spojené s jejich výrobou. Cena fanouškovského trička je tedy 150 Kč. Objednávat můžete do 31. července. Od 1. srpna půjdou trička do výroby, takže nebude možné objednávat později. Vaši objednávku můžete provést přes objednávkový formulář.

Chcete dostávat informace z první ruky? Staňte se fanouškem LAN Dětkovice na Facebooku.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.