Přejít k hlavnímu obsahu

PSPL: Cracked Gamers vs. eSuba dohráno!

20. 6. 2012 | 20:21 StarCraft 2
Poslední vyrovnaný nebo rozhodující zapás. Těmito a i mnoha dalšími přívlastky by se dal nazvat zítřejší duel. Ve třetím zápase posledního kola základní skupiny PokerStrategy.com ProLeague proti sobě stanou Cracked Gamers a eSuba. Oba týmy jsou v tento moment na nejvyšší příčce, kterou mohou za současných okolností získat.  
Výchozí obrázek

Poslední vyrovnaný nebo rozhodující zapás. Těmito a i mnoha dalšími přívlastky by se dal nazvat zítřejší duel. Ve třetím zápase posledního kola základní skupiny PokerStrategy.com ProLeague proti sobě stanou Cracked Gamers a eSuba. Oba týmy jsou v tento moment na nejvyšší příčce, kterou mohou za současných okolností získat.

 

eSuba zatím vede skupinu, Cracked Gamers jsou čtvrtí. Nicméně zatímco Cracked již v tento moment vědí, že jejich aktuální pozice jim zůstane ať se stane cokoliv, eSuba zatím pořád nemá nic jisté.

Cracked Gamers před začátkem sezóny jistě mysleli na třetí místo, nicméně jejich plány zhatil především příchod {#Česká Republika} h34D_hUnT3Ra do w3c. Za těchto okolností tak je čtvrté místo asi tím nejlepším co mohli Cracked získat. Vzhledem ke dnešnímu zápasu eSuba Academy a Combat Wombats je jasné, že si Cracked Gamers udrží svou aktuální pozici i když prohraje 0:4. Půjde jim tedy pouze o to nastoupit a dohrát skupinu nějakým pozitivním výsledkem. K tomu nastoupí silná sestava {#Česká Republika} Steve, {#Česká Republika} Petros, {#Česká Republika} Keiras a {#Česká Republika} CrossGuard.

Počínaje jejich soubojem s eXtatus se situace eSuby neustále zlepšuje. Nejen že jí hrál do karet výsledek zápasu w3c-nEph a eXtatus, ale navíc se jí podařilo vyhrát 4:0 nad Combat Wombats. K tomu všemu pondělní ztráta bodu týmu w3c-nEph je pro eSubu opět příznivá, protože budou stačit pouze dva body k postupu na LAN finále. Tento tým ale myslí na víc a nic kromě výhry ve skupině se brát nebude. K tomu bude potřebovat eSuba zítra porazit Cracked Gamers a to jakýmkoliv výsledkem. Line-up tvoří aktuálně nejlepší čtveřice {#Česká Republika} PredY, {#Česká Republika} DeViL, {#Česká Republika} Rikytan a {#Česká Republika} Freizy.

Cracked Gamers

1:3

esuba

Cracked Gamers
 eSuba.INTEL

Rozlosování zápasu je nakloněné spíše eSubě. {#Česká Republika} Steve a {#Česká Republika} Petros, jednoznačně nejlepší hráči Cracked Gamers, se utkají s {#Česká Republika} PredYm a {#Česká Republika} DeViLem. Tyto zápasy sice mohou být vyrovnané, problém je, že zbylé dva nikoliv. {#Česká Republika} Rikytan i {#Česká Republika} Freizy jsou totiž ve svých duelech jasnými favority. Jestli nakonec uvidíme Ace Match je otázkou. PredY sice nemá moc Protosse rád, ale v Národní StarCraft Lize dokázal, že proti nim hrát umí. DeViL zase bude chtít prokázat pozici nejlepšího Zerga. Na druhou stranu pokud hráči Cracked předvedou vynikající hry, může se zápas ubírat i druhým směrem.

Zítřejší zápas rozhodne o konečném pořadí ve skupině. Pokud eSuba zvítězí jakkoli, zůstanou první tři místa neměnná. V případě, že eSuba prohraje v Ace Matchi posune se na první místo eXtatus a pokud by Cracked vyhráli ještě před Ace Matchem, dostane se před eSubu i w3c-nEph. Samozřejmě na 100 % nebude jisté nic, protože ve čtvrtek nás ještě čeká souboj eXtatus a w3c B-týmu, nicméně jasná výhra eXtatus 4:0 by zde měla být pouhou formalitou.

Zápas začíná od 18:00. Streamovat bude {#Česká Republika} Wries.

 


GSL Daybreak (Official)
1. zápasCracked.Keiras {#Česká Republika} 0:2
{#Česká Republika} eSuba.Rikytan

GSL Metropolis (TeamClash)
2. zápasCracked.Steve {#Česká Republika} protoss2:1 {#Česká Republika} eSuba.PredY
 Tal´Darim Altar (Ladder verze)
3. zápasCracked.CrossGuard {#Česká Republika} protoss1:2protoss {#Česká Republika} eSuba.Freizy
 ESV Ohana LE
4. zápasCracked.Petros {#Česká Republika} 0:2 {#Česká Republika} eSuba.DeViL