Přejít k hlavnímu obsahu

PSPL: w3c B-tým vs. eXtatus dohráno!

21. 6. 2012 | 20:01 StarCraft 2
Základní skupina nejprestižnější klanové soutěže u nás Pokerstrategy.com ProLeague končí. Zbývá odehrát pouze jediný zápas, který nadobro zapečetí základní část ligy. Závěrečný zápas podle všeho žádné velké vzrušení nepřinese. Utkají se totiž dva naprosto rozdílné týmy. Zatímco eXtatus ještě stále potřebují získat k body k upevnění své pozice, w3c B-tým to má již dlouho spočítané.
Výchozí obrázek

Základní skupina nejprestižnější klanové soutěže u nás Pokerstrategy.com ProLeague končí. Zbývá odehrát pouze jediný zápas, který nadobro zapečetí základní část ligy. Závěrečný zápas podle všeho žádné velké vzrušení nepřinese. Utkají se totiž dva naprosto rozdílné týmy.

Zatímco eXtatus ještě stále potřebují získat k body k upevnění své pozice, w3c B-tým to má již dlouho spočítané.

Start do sezóny měl w3c B-tým poměrně dobrý, nakonec se ale ukázal pravý stav věci. w3c již od minulého kola vědí, že se z posledního místa v tabulce nedostanou. Cílem tohoto celku tak bude pouze si zahrát a nasbírat nějaké ty zkušenosti. eXtatus bude přecijen nepřekonatelný soupeř. Do zétřejšího zápasu nastoupí {#Česká Republika} Juri, {#Česká Republika} Xeliath, {#Česká Republika} Kizrath a {#Česká Republika} only.

 

Dnešní výsledek eSuby proti Cracked Gamers znamená pro eXtatus jediné. Šance na výhru skupiny definitvně zmizela. I tak ale není pozice tohoto týmu tak černa, protože stále drží druhé místo, které jim zaručuje přímý postup na LAN finále. Navíc díky lepšímu skóre oproti w3c-nEph jsou v natolik pohodlné pozici, že je udržení druhého místa ve své podstatě jasné. Potvrdit to přijde {#Česká Republika} Harpner, {#Česká Republika} TomikuS, {#Česká Republika} Nukestrike a {#Česká Republika} Streetwalker.

 

w3c

0:4

eXtatus

w3c B-tým
 eXtatus

S největší pravděpodobností nás čeká poklidný konec skupiny. Tento zápas by se měl totiž stát velmi snadnou kořistí eXtatus. Navíc i kdyby se vinou nějaké špatné konstelace hvězd stalo, že by jeden z duelů padl do rukou w3c, eXtatus stále postoupí z druhé místa. Komplikace vlastně nastane pouze za situace, kdy by eXtatus prohráli, ale šance, že se tak stane se snad ani nedá vyčíslit.

Zápas začíná v 18:00. Poslední souboj základní částí PSPL bude streamovat bude {#Česká Republika} Kalf.

 


GSL Daybreak (Official)
1. zápasw3c.B Juri {#Česká Republika} protoss1:2
protoss {#Česká Republika} eXtatus.Harpner

GSL Metropolis (TeamClash)
2. zápasw3c.B Xeliath {#Česká Republika} protoss0:2 {#Česká Republika} eXtatus.TomikuS
 Tal´Darim Altar (Ladder verze)
3. zápasw3c.B PoweR(náhradník) {#Česká Republika} protoss1:2 {#Česká Republika} eXtatus.Nukestrike
 ESV Ohana LE
4. zápasw3c.B only {#Česká Republika} 0:2 {#Česká Republika} eXtatus.Streetwalker