Přejít k hlavnímu obsahu

Skryté klenoty GIGABYTE: Vyhrajte základní desku!

22. 6. 2012 | 20:28 Všechny hry
Pro facebookové fanoušky: ukažte starší kousky od GIGABYTE a vyhrajte novou základní desku ze série 7!
Výchozí obrázek

Pro facebookové fanoušky: ukažte starší kousky od GIGABYTE a vyhrajte novou základní desku ze série 7!

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 20. červen 2012 – GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., přední výrobce základních desek a grafických karet, oznámil soutěž „Skryté klenoty GIGABYTE". Při příležitosti oslavy 25 let vsrdci průmyslu spočítačovými komponentami, vyzývá GIGABYTE své fanoušky na Facebooku, aby sdíleli videa a fotky jejich starších sestav postavených na komponentech od GIGABYTE. Čím starší, tím lepší! Je zde také možnost zúčastnit se hlasování o nejlepší video či snímek, který ve vás probudí nostalgii.

Ukažte nám své skryté klenoty od GIGABYTE – zde je návod, jak se můžete zúčastnit:

1. krok – Dokažte, že nás máte rádi

Abyste se mohli zúčastnit, klikněte na našich facebookových GIGABYTE Motherboard Tech na tlačítko „To se mi líbí". Pouze naši fanoušci a odběratelé mohou vstoupit na stránku se soutěží a zobrazit si příspěvky ostatních soutěžících.

2. krok – Připojte své video či snímek

Nahrajte na soutěžní stránku fotku svého starého klenotu od GIGABYTE. Můžete také přidat odkazy na YouTube videa.

Jako účastník soutěže budete mít možnost dát souhlas ktomu, aby byly ze soutěžní stránky „Skryté klenoty GIGABYTE" zobrazovány aktualizace na vaší zdi – díky tomu budete okamžitě informováni o hlasování a komentářích týkajících se vašeho příspěvku.

Tři skvělé ceny

Hlavní cena: Velmi jednoduché. Hlavní cenou vpodobě základní desky GIGABYTE G1.Sniper M3 bude odměněn příspěvek, který obdrží nejvíce hlasů od návštěvníků soutěžní stránky. Ti budou moci udělit jeden hlas denně. Výrazně pomoci kvítězství vám tak mohou vaši přátelé, rodina a sousedé, které můžete do soutěže také zapojit.

 

 


Cena týmu GIGABYTE:
Základní deskou GIGABYTE Z77X-UD3H motherboard bude odměněn příspěvek, jež bude exkluzivně, objektivně, výlučně a úplně zrozmaru vybrán týmem z GIGABYTE Motherboard Facebook. Klíčem kúspěchu je zde příspěvek, který vyvolá největší debatu a diskuzi.

 

 


Cena pro okamžitý upgrade:
Ten, jehož příspěvek podle našeho mínění ukáže stále funkční nejstarší základní desku, bude odměněn moderní deskou GIGABYTE B75M-D3H. Vyhrazujeme si opět právo rozhodnout, která základní deska je nejstarší. Hodně nápomocné (i kprezentaci funkčnosti) bude případné video.

 

 

Hlasovací soutěž – zapojte se!

Hlasování je skvělý způsob, jak se zapojit, přestože jste nevložili žádnou fotku ani video. Všichni fanoušci GIGABYTE Motherboard jsou vítáni a mohou si číst připomínky na soutěžní stránce. Hlasujte pro sestavu, která ve vás probudí největší nostalgii a připojte své vlastní komentáře a myšlenky.

Soutěž Skryté klenoty GIGABYTE je přístupná na stránkách GIGABYTE Motherboard Facebook: http://www.facebook.com/GIGABYTEmotherboards

Soutěž Skryté klenoty GIGABYTE začne ve středu 20. června a poslední soutěžní fotka nebo video může být vloženo do půlnoci 30. července 2012. Vítězové soutěže budou vyhlášeni 10. srpna 2012.

Více podrobností o soutěži najdete na těchto oficiálních stránkách: http://event.gigabyte.com/hidden_gems/

Štítky: GIGABYTE