Přejít k hlavnímu obsahu

Kubayz se ujímá vedení v MČR kvalifikaci

Dva dny po posledním rozdělování bodů z Nightcupu přichází na řadu další soutěž o body - Quickie. Od 18:00 můžete bojovat o body do MČR kvalifikace, ze které vzejde 16 nejlepších pro LAN finále.
Výchozí obrázek

Dva dny po posledním rozdělování bodů z Nightcupu přichází na řadu další soutěž o body - Quickie. Od 18:00 můžete bojovat o body do MČR kvalifikace, ze které vzejde 16 nejlepších pro LAN finále.

mcr

UPDATE: Kubayz vyhrává 1. prázdninové Quickie a přebírá po hakkim vedení MČR kvalifikace

Kubayz pokračuje ve své skvělé formě a po vyhraném NightCupu #5 a druhém místě z NC #6 opět zvítězil, tentokrát v Quickie #1. To mu do tabulky MČR kvalifikace přidalo 30 bodů, díky kterým se o 6 bodů vyšvihl před hakkijuniora.

Nejbližší turnaj

AVerMedia Quickie #1 - stránka turnaje
První ze série prázdninových Quickie je tu. Herní systém je velmi jednoduchý. V pondělí 23.7. od 18:00 do 19:00 bude na serveru HAL3000 Quickie cup umístěna jedna předem neznámá mapa. Hráči budou mít jednu hodinu na to, aby na Time Attack serveru zajeli co nejrychlejší čas.

Info v kostce

Počet postupujících hráčů TM: 16
Datum MČR 2012:  19.-21.10.2012
Datum ukončení kvalifikace: 30.9.2012
Místo konání: Kongres Hotel Jezerka
Typ LAN turnaje: BYOC
Ceny v turnaji: Budou oznámeny (v hodnotě desítek tisíc)

Jak se kvalifikovat

1. NightCupy

Po sobotním již 5. NightCupu těchto prázdnin pod vedením admina Blacka byly vypsány ještě další dva turnaje na červenec. Jedna mapa a osm hodin Time Attacku - tak zní jednoduché shrnutí pravidel. Více na stránce turnaje. Konají se každou sobotu od 20:00 do neděle 4:00.

2. Quickie

Dalším typem turnajů zařazených do MČR je klasické Quickie, které již znáte z Intel lig. Je velmi podobné NightCupům s tím rozdílem, že na jednu mapu nemáte 8 hodin, ale hodinu pouze jednu. Budou se konat vždy v jiný den než předchozí týden, mimo soboty vždy od 18:00 (pro lepší představu - 1. Quickie bude v pondělí, další týden bude v úterý, potom středa,...). 

3. One-day cupy

Stejně jako Quickie je hráčům pravděpodobně známý i název dalšího typu turnaje - One-day cup. Zhruba od 12:00 do 18:00 budou bojovat hráči v klasickém single-elimination playoff ve skupinách po 4/8 hráčích v Rounds modu. Tyto turnaje se budou opakovat každé dva týdny, buď v neděli, nebo v pondělí

4. ???

Máte další nápad na turnaj? Chtěli byste něco změnit na těch stávajících? Stačí napsat - vyjádřete se v komentářích nebo napište hlavnímu adminovi soukromou zprávu. Určitě Vám odepíšeme, prodiskutujeme a pokud se nám bude nápad líbit, pokusíme se ho aplikovat.

5. Vaše turnaje

Pokud plánujete do konce září organizovat turnaj a chcete ho zařadit do MČR kvalifikace, opět nám stačí jen napsat. Pokud splní naše požadavky (dostatečná kvalita turnaje, potřebný počet účastníků,...) zahrneme jeho výsledky do MČR kvalifikace. Kromě toho o něm napíšeme novinku, která dá vědět potencionálním závodníkům.

Jak se boduje do žebříčku

Důležité je také zminít metodiku bodování hráčů. Tu máte v základním pojetí vysvětlenou v článku věnované této "problematice". V TrackManii máme ale více typů turnajů, tudíž jsme tento systém museli částečně modifikovat. Jak a kdo by se v současné době dostal mezi 16 "vyvolených" se dozvíte v nejbližších dnech, kdy o bodování do žebříčku vydáme samostatný článek, ve kterém bude již aktualizovaná podoba žebříčku.

Ceny již v průběhu kvalifikace

Kromě zábavy a možnosti v říjnu bojovat o titul Mistra České a slovenské republiky v TrackManii budete moci v kvalifikaci získat i hmotné ceny. Máme pro Vás připraveny odměny jako podložky od SteelSeries, předplatné časopisu Score nebo hry od Playmana. Co kdy budete moci vyhrát se dozvíte v průběhu kvalifikace. 

MCR