Přejít k hlavnímu obsahu

ICS: Wikipediots vo štvrťfinále proti nEophyte

25. 7. 2012 | 22:33 Counter Strike 1.6
Už zajtra je na programe osemfinálový zápas online turnaja Inuria Championship Summer medzi švedským mix tímom duttdutt a dánskymi Wikipediots. Preto sme sa rozhodli, že ho budeme pre vás streamovať a zároveň aj komentovať.UPDATE 25.7. 22:30: Wikipediots porážajú Švédov z duttdutt a vo štvrťfinále sa tak stretnú s nEophyte!
Výchozí obrázek

Už zajtra je na programe osemfinálový zápas online turnaja Inuria Championship Summer medzi švedským mix tímom duttdutt a dánskymi Wikipediots. Preto sme sa rozhodli, že ho budeme pre vás streamovať a zároveň aj komentovať.

UPDATE 25.7. 22:30: Wikipediots porážajú Švédov z duttdutt a vo štvrťfinále sa tak stretnú s nEophyte!

UPDATE 25. 7. 17:30: Stream budeme nakonec muset zrušit, takže se zápas odkomentuje na TeamSpeak3 serveru. Komentovat bude Peter 'kerm1' Kermiet a Milan 'Striker' Švejda. Pokud by se nestihlo dohrát, než začne zápas BEASTS se Španěly, prioritou pro nás bude samozřejmě zápas od 21:30 - BEASTS vs. DN-Gaming.

UPDATE 25. 7.: Pre horšiu synchronizáciu sme sa s fredim rozhodli, že zápas na TS komentovať nebudeme, ale na SKYPE. Samotný STREAM je už spustený, ale žiadne zázraky od nás zatiaľ nečakajte. Tešíme sa na večerný zápas a spoločne veríme, že budete spokojný.

Práve víťaz tohto duelu bude ďalším súperom českého tímu nEophyte vo štvrťfinále ICS. Zápas bude streamovať Karel 'fredi' Královec a s komentovaním mu bude na ts3.playzone.cz pomáhať Peter 'kerm1' Kermiet.

{#Švédsko} duttdutt     
 1                                                 2
Wikipediots {#Dánsko}
 dnes 20:00 
 hltv2.verygames.net:27100  
{#Švédsko} dennis
{#Švédsko} manne
{#Švédsko} hyvlarn
{#Švédsko} pronax
{#Švédsko} keiz

de_inferno 16:7

de_train 5:16

de_tuscan 12:16

Xyp9x {#Dánsko}
 ArcadioN {#Dánsko}
zaider {#Dánsko}
EXR {#Dánsko}
zecer {#Dánsko}