Přejít k hlavnímu obsahu

SK Gaming v rozpadu?

26. 7. 2012 | 18:34 Counter Strike 1.6
SK Gaming se podle GeT_RiGhTova facebooku rozpadnou - čeká se pouze na oficiální vyjádření organizace. Očekávaný konec Counter-Strike 1.6 sekce pod křídly SK Gaming se pomalu stává realitou. Christopher 'GeT_RiGhT' Alesund na své facebook stránce zasadil hned několik ran pro celou komunitu.
Výchozí obrázek

SK Gaming se podle GeT_RiGhTova facebooku rozpadnou - čeká se pouze na oficiální vyjádření organizace.

Očekávaný konec Counter-Strike 1.6 sekce pod křídly SK Gaming se pomalu stává realitou. Christopher 'GeT_RiGhT' Alesund na své facebook stránce zasadil hned několik ran pro celou komunitu.

Zajímalo vás, jak to bude s SK.cs po neposkytnutí prostředků pro GameGune? Celá věc zavdala komunitě jednu jedinou otázku - jak to bude s Counter-Strike u SK nadále? Dnes se tato otázka konečně zodpovídá, přestože pouze bez oficiálního vyjádření organizace. Christopherův příspěvek na jeho stránce pro fanoušky vypadal takto:

Pro ty z vás, kteří nejsou velmi znalí v angličtině, to znamená, že v modročerných barvách SK Gaming končí nejen dlouhodobý manažer a kouč sekce, Anton Budak, ale taktéž se in-game leader týmu Robert 'RobbaN' Dahlström rozhodl ukončit svou Counter-Strike kariéru. S těmito dvěma odchází z týmu i dvě největší hvězdy, Christopher 'GeT_RiGhT' Alesund a Patrik 'f0rest' Lindberg.

Stále ale zůstávají otevřené dvě otázky, které zní:

  1. Co se stane se dvěma zbývalými hráči SK, Marcusem 'Delpan' Larssonem a Johanem 'face' Klassonem?
  2. Znamená odchod f0resta s GeT_RiGhTem, že se budou nadále soustředit na Counter-Strike: Global Offensive?

Stejné dvě otázky pokládáme i vám, čtenářům.

Více informací poskytneme hned, jak bude oficiální vyjádření organizace a ostatních hráčů (zatím) SK Gaming.