Přejít k hlavnímu obsahu

Gamesite.sk mediálním partnerem MČR

28. 7. 2012 | 15:16 Všechny hry
Gamesite.sk, slovenský herní a počítačový recenzent a portál, je dalším článkem v seznamu mediálních partnerů říjnového Mistrovství ČR v počítačových hrách! 
Výchozí obrázek

Gamesite.sk, slovenský herní a počítačový recenzent a portál, je dalším článkem v seznamu mediálních partnerů říjnového Mistrovství ČR v počítačových hrách! 

Gamesite.sk je jedním z mladších článků na pódiu slovenských herních portálů. Jeho základní prioritou je informovat uživatele v co nejobsáhlejším záběru s důrazem nejen věcně, ale hlavně co nejzajímavěji podat informace široké hráčské veřejnosti. Novinky ze světa her a informačních technologií jsou nejen podávané dennodenně formou článků a příspěvků, ale zároveň jsou shrnuté každý týden v GamesiteNews formou podcastu.

 

Jednou ze základních složek tohoto serveru jsou preview, recenze a videorecenze. Prostřednictvím těchto zmíněných složek poskytují redaktoři a recenzenti komplexní pohled na čerstvě vydané hry, ale také starší kvalitní tituly, které stojí za povšimnutí a obnovení staré slávy.

Gamesite.sk zahrnuje videosekci, kde si návštěvníci mohou zhlédnout trailery na nadcházející a připravované tituly a taktéž záběry přímo z her.

Neposlední částí portálu je fórum, ve kterém mohou diváci reagovat na příspěvky redaktorů a recenzentů, případně se účastně podílet na diskusi kolem jednoho z oblíbených a očekávaných titulů.

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

Vše, co k MČR 2012 zatím víme, máme již vydané ve vedlejší novince První informace k MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.