Přejít k hlavnímu obsahu

Gamesite.sk magazín mediálním partnerem MČR

28. 7. 2012 | 15:19 Všechny hry
Po oznámení mediálního partnera Gamesite.sk máme tu čest představit podprojekt Gamesite.sk, jejich originální magazín, jako dalšího na seznam partnerů pro Mistrovství! 
Výchozí obrázek

Po oznámení mediálního partnera Gamesite.sk máme tu čest představit podprojekt Gamesite.sk, jejich originální magazín, jako dalšího na seznam partnerů pro Mistrovství!

 

Gamesite magazín je novým projektem portálu Gamesite.sk pro aktuální rok. Je to jeden z nejzajímavějších měsíčníků na poli on-line magazínů ke stažení a my máme tu čest představit vám nejnovější prázdninový díl označený číslem 007-008.

Samotní Gamesite.sk představili jejich nové dílo následovně:

Ako to už býva každý rok zvykom, leto sa nesie v znamení herného sucha, a tak sme sa v priebehu júla dočkali pár herných vydaní, z ktorých si zaslúži určite vyzdvihnúť príjemné letné prekvapenie v podobe výletu do Dubaja v Spec Ops: The Line, o ktorom si môžete prečítať, samozrejme, aj v magazíne. Okrem neho v ňom nájdete taktiež recenzie na Ghost Recon: Future Soldier (PC verzia), Spellforce 2: Faith in Destiny, Game of Thrones, Steel Battalion: Heavy Armor a ďalších. Uhorkovú hernú sezónu sme sa vám rozhodli vynahradiť hneď niekoľkými spôsobmi. Dominantou júlového dvojčísla je veľká letná porcia HW recenzií, pokrývajúca široké spektrum nielen hernej zábavy, pričom hneď dva z recenzovaných kúskov môžete vyhrať aj v našich súťažiach. Okrem nich je tu rozšírená filmová sekcia a v neposlednom rade tiež interview s Hirom.

Stejně tak ke každému dílu vytvoří výstižné video, které si pro aktuální číslo taktéž můžete shlédnout zde:

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

Vše, co k MČR 2012 zatím víme, máme již vydané ve vedlejší novince První informace k MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.