Přejít k hlavnímu obsahu

Nových zbraní pro BF3 se dočkáme až v přespříštím DLC

Výchozí obrázek

Pokud se těšíte na nové zbraně do Battlefieldu 3, musíte si ještě nějaký ten pátek počkat. Nadcházející DLC Armored Kill žádné nové zbraně totiž obsahovat nebude. Nové zbraně přijdou až s přespříštím DLC Aftermath (známé informace o tomto DLC zde) a pravděpodobně i poslední DLC End Game (známé informace o tomto DLC zde) přinese několik zbraní.

Proč o tom píší článek? Protože pokud jste majiteli služby Battlefield Premium, určitě jste si všimli, že Vám má skrze DLC poskytnout až 20 nových zbraní. A jelikož DLC Back to Karkand obsahovalo 10 zbraní a DLC Close Quarters obsahovalo také 10 zbraní, máme to dohromady 20 a to by mělo být vše.

No a na oficiální stránce pro DLC Aftermath není o zbraních ani zmínka, avšak na Battlelog stránce pro BF Premium je u posledních 2 DLC uvedeno, že nové zbraně přinesou. Tím tedy vznikl celkově pěkný zmatek a nevědělo se tedy jak to bude.

Včera však oficiální kanál pro Battlefield na Twitteru napsal, že přespříští DLC Aftermath nové zbraně rozhodně přinese (za tip děkuji uživateli ondrejdis), takže již máme jasno ;)