Přejít k hlavnímu obsahu

Prázdninové turnaje rozšířeny o hodnotné ceny

Vypisujeme další turnaje na prázdniny, ve kterých můžete soutěžit. Každý z nich je zapojen do MČR kvalifikace a v některých můžete vyhrát hodnotné ceny.Celkové pořadí MČR kvalifikaceNejbližší turnajAVerMedia Quickie #2 - stránka turnaje
Výchozí obrázek

Vypisujeme další turnaje na prázdniny, ve kterých můžete soutěžit. Každý z nich je zapojen do MČR kvalifikace a v některých můžete vyhrát hodnotné ceny.

mcr

Nejbližší turnaj

AVerMedia Quickie #2 - stránka turnaje

Na úplný konec července je nachystáno další Quickie. Herní systém je opět velmi jednoduchý. V úterý 31.7. od 17:00 do 18:00 bude na serveru AVerMedia Quickie cup umístěna jedna předem neznámá mapa. Hráči budou mít jednu hodinu na to, aby na Time Attack serveru zajeli co nejrychlejší čas.

Info o MČR v kostce

Počet postupujících hráčů TM: 16
Datum MČR 2012:  19.-21.10.2012
Datum ukončení kvalifikace: 30.9.2012
Místo konání: Kongres Hotel Jezerka
Typ LAN turnaje: BYOC
Ceny v turnaji: Budou oznámeny (v hodnotě desítek tisíc)

Jak se kvalifikovat

1. NightCupy

Jedna mapa a osm hodin Time Attacku - tak zní jednoduché shrnutí pravidel NightCupů pod vedením Blacka. Více na stránce turnaje. Konají se každou sobotu od 20:00 do neděle 4:00.

2. Quickie

Dalším typem turnajů zařazených do MČR je klasické Quickie, které již znáte z Intel lig. Je velmi podobné NightCupům s tím rozdílem, že na jednu mapu nemáte 8 hodin, ale hodinu pouze jednu. Budou se konat vždy v jiný den než předchozí týden, mimo soboty vždy od 18:00 (pro lepší představu - 1. Quickie bude v pondělí, další týden bude v úterý, potom středa,...). 

3. One-day cupy

Stejně jako Quickie je hráčům pravděpodobně známý i název dalšího typu turnaje - One-day cup. Zhruba od 12:00 do 18:00 budou bojovat hráči v klasickém single-elimination playoff ve skupinách po 4/8 hráčích v Rounds modu. Tyto turnaje se budou opakovat každé dva týdny, buď v neděli, nebo v pondělí

4. ???

Máte další nápad na turnaj? Chtěli byste něco změnit na těch stávajících? Stačí napsat - vyjádřete se v komentářích nebo napište hlavnímu adminovi soukromou zprávu. Určitě Vám odepíšeme, prodiskutujeme a pokud se nám bude nápad líbit, pokusíme se ho aplikovat.

5. Vaše turnaje

Pokud plánujete do konce září organizovat turnaj a chcete ho zařadit do MČR kvalifikace, opět nám stačí jen napsat. Pokud splní naše požadavky (dostatečná kvalita turnaje, potřebný počet účastníků,...) zahrneme jeho výsledky do MČR kvalifikace. Kromě toho o něm napíšeme novinku, která dá vědět potencionálním závodníkům.

Ceny již v průběhu kvalifikace

Kromě zábavy a možnosti v říjnu bojovat o titul Mistra České a slovenské republiky v TrackManii budete moci v kvalifikaci získat i hmotné ceny. Máme pro Vás připraveny odměny jako podložky od SteelSeries, předplatné časopisu Score nebo hry od Playmana. 

Vítěz MČR kvalifikace - roční předplatné časopisu SCORE
Náhodně vylosovaný hráč, který odjede alespoň 80% turnajů v srpnu a září - půlroční předplatné časopisu SCORE

score

Celkový vítěz měsíce srpna v NightCupech - SteelPad QCK Mini
Vítěz One-day cupu #3 SteelPad QCK Mini

ss

Celkoví vítěz měsíce záři v NightCupechDriver: San Francisco - Sběratelská edice od Playman
Celkový vítěz měsíce září v Quickie cupechDriver: San Francisco - Sběratelská edice od Playman

driver

 

MCR