Přejít k hlavnímu obsahu

StarCraftCZ.com mediálním partnerem MČR 2012

31. 7. 2012 | 14:48 Všechny hry
Ani StarCraftCZ.com jako nejnavštěvovanější stránku o velmi populární hře StarCraft II nezahálí a přidává se na seznam mediálních partnerů Mistrovství v počítačových hrách.Pro StarCraft II hráče určitě nebude fanstránka StarCraftCZ.com ničím novým, protože právě tam se dennodenně scházejí fanoušci a hráči jedné z nejoblíbenějších a nejhranějších her mezi RTS strategiemi.
Výchozí obrázek

Ani StarCraftCZ.com jako nejnavštěvovanější stránku o velmi populární hře StarCraft II nezahálí a přidává se na seznam mediálních partnerů Mistrovství v počítačových hrách.

Pro StarCraft II hráče určitě nebude fanstránka StarCraftCZ.com ničím novým, protože právě tam se dennodenně scházejí fanoušci a hráči jedné z nejoblíbenějších a nejhranějších her mezi RTS strategiemi.

Proč? StarCraftCZ.com totiž obsahuje nejen fóra, na kterých se diskutuje průběh aktuálních turnajů, probírají strategie ke všem rasám nebo kampaním. Na stránkách se taktéž dozvíte, jaké publikace byly v poslední době vydány a kdy budou k dosažení i u nás, kromě toho také najdete detailní popisky jednotlivých ras a vůbec celé hry. Další částí webu jsou také downloady, kde ke stažení jsou trailery, videa, patche na hru nebo různé vydání překladů hry do češtiny.

Redakce nám web krátce představila následovně:

"StarCraftCZ.com vzniklo takřka vzápětí po ohlášení StarCraft II v jihokorejském Soulu v roce 2007. Od té doby má díky statutu oficiální fanstránky dobré vztahy se společností Blizzard, které jí umožňují připravovat pro své návštěvníky zajímavé soutěže a zpravodajství týkající se tohoto herního fenoménu. V současnosti jde o nejnavštěvovanější CZ/SK fanstránku."

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

Vše, co k MČR 2012 zatím víme, máme již vydané ve vedlejší novince První informace k MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.