Přejít k hlavnímu obsahu

RecenzeHer.eu mediálním partnerem MČR 2012

31. 7. 2012 | 23:12 Všechny hry
RecenzeHer.eu se připojuje jako další článek na seznamu mediálních partnerů Mistrovství.RecenzeHer.eu jako redaktorský portál aktualizuje své stránky články o dění ve světě her a elektroniky.
Výchozí obrázek

RecenzeHer.eu se připojuje jako další článek na seznamu mediálních partnerů Mistrovství.

RecenzeHer.eu jako redaktorský portál aktualizuje své stránky články o dění ve světě her a elektroniky.

Na první pohled je ze stránek RecenzeHer.eu vidět, že se portál snaží informovat herní scénu o nadcházejících hrách, akcích nebo aktualitách. Kromě panelu Novinky & Aktuality si na stránkách můžeme projít jejich Recenze na hry nejnovější nebo i starší, preview na hry, které mají teprve vyjít na světlo světa a kromě těch také nějaké ty hry ke stažení a online Java hry, pokud zrovna nemáte co dělat a chcete si zkrátit dlouhou chvíli.

Menu Hardware přináší novinky ze světa elektroniky - nové notebooky, monitory, počítače, disky, zkrátka a jednoduše všechno, na čem se dnes z větší části tráví volný čas, ale také pracovní doba. V sekci download si můžete projít a stáhnout seznam screenshotů, dem na hry, češtiny anebo také cheaty (samozřejmě na single-player hru).

Co říkají ke své stránce redaktoři RecenzeHer.eu?

"Portál RecenzeHer.eu se svým čtenářům snaží přinést čerstvé zprávy z oblasti her a elektroniky. Díky velkému počtu partnerů se uchytil ještě poměrně jako mladý server. Postupem času si ale vybudoval své zázemí, které se snaží vylepšovat tak, aby mohl být na poli současných portálu vidět. Ve svém teamu má převážně mladé redaktory, kteří berou tuto činnost jako zábavu."

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.


Vše, co k MČR 2012 zatím víme, máme již vydané ve vedlejší novince První informace k MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.