Přejít k hlavnímu obsahu

BEASTS ztrácejí Counter-Strike tým

6. 8. 2012 | 16:03 Counter Strike 1.6
BEASTS opouští jejich Counter-Strike 1.6 sekce po neaktivitě ze strany vedení.BEASTS měli stejný CS 1.6 tým už téměř rok - vyjma krátké pauzy, kdy se tým rozhodl přejít pod křídla SGC - a ten za dobu, kdy reprezentoval jméno jedné z nejkvalitnějších organizací na naší scéně, dokázal předvést výsledky, které jej katapultovaly na post nejlepšího týmu v Česku a na Slovensku, a převzít žezlo bývalému týmu eSuba.intel.
Výchozí obrázek

BEASTS opouští jejich Counter-Strike 1.6 sekce po neaktivitě ze strany vedení.

BEASTS měli stejný CS 1.6 tým už téměř rok - vyjma krátké pauzy, kdy se tým rozhodl přejít pod křídla SGC - a ten za dobu, kdy reprezentoval jméno jedné z nejkvalitnějších organizací na naší scéně, dokázal předvést výsledky, které jej katapultovaly na post nejlepšího týmu v Česku a na Slovensku, a převzít žezlo bývalému týmu eSuba.intel.

Mezi nejdůležitější turnaje, kterých se po dobu posledních 12 měsíců účastnili, patří dozajista loňské Mistrovství Slovenské republiky, LAN finále GIGABYTE ligy III a Intel ligy IV zakončené LanCraftem Spring před dvěma měsíci - ve všech turnajích se BEASTS (v případě GIGABYTE ligy III SGC) předvedli v tom nejlepším světle a domů si odvezli čtyři zlaté medaile a poháry.



Poslední turnaj v dresech BEASTS pro una a jeho svěřence byl LanCraft Spring

Od té doby se pětka slovenských borců účastnila pouze mezinárodního on-line turnaje Inuria Championship Summer, kde se umístila na druhém místě ve skupině B před týmy jako DELTA nebo DEFUSE a v play-off porazili jeden z předních španělských týmů DN-Gaming a skončili na hezkém 5. - 8. místě po prohře s aktuálním výhercem FireCore 4, převážně britskými Free Agents.

Dnes ale tým, který se až donedávna držel po celou dobu ve stejné sestavě, opouští zázemí BEASTS a hledá novou organizaci.

Hvězda týmu, Ladislav 'GuardiaN' Kovács, nám na otázku, z jakého důvodu opustili jejich dosavadní zázemí a jaké jsou jejich plány do budoucna, odpověděl v následujícím vyjádření:

"Ahoj, ahoj, tak stručne ti to zhrniem do pár viet. Rozhodli sme sa opustiť tím BEASTS nakoľko sa nám majiteľ nedokázal ozvat už vyše mesiaca a nie len nám, ale ani manažérovi Counter-strike 1.6 sekcie. Dúfam, že sa nám podarí nájsť nejakú solídnu organizáciu, ktorá bude schopná splniť všetko, čo nám ponúkne. V blízkej budúcnosti (presnejšie o 3 týždne) sa chystáme do Maďarska na ICL+, na ktorú sa plánujeme dôkladne pripraviť a taktiež máme naplánovaný bootcamp. Taktiež sa blíži online kvalifikácia na Dreamhack Bukurešť a ak sa tam kvalifikujeme, tak naša účasť bude závisieť už len na organizácii. Ak sa nám to nepodarí, tak našou ďalšou účasťou bude MČR. Viac ti momentálne neviem povedať čo bude a čo plánujeme."

Sestava se rozhodla nadále vystupovat pod názvem Team Slovakia, dokud nenaleznou novou organizaci, která by se starala o jejich zájmy a potřeby v nadcházejících akcích a turnajích.

Zároveň žádají případné zájemce o Counter-Strike 1.6 sekci, aby kontaktovali kapitána týmu na e-mailu ladislav.xkovacs@gmail.com

Sestava Team Slovakia je následující:

{#Slovenská Republika} Ladislav 'GuardiaN' Kovács
{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Tomáš 'xrayL' Ostrožlík
{#Slovenská Republika} Jakub 'kap1i' Halás
{#Slovenská Republika} Martin 'STYKO' Styk

{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk (náhradník)