Přejít k hlavnímu obsahu

Payload #14 - Poslední díl na PZTV

Ahoj (Čur), PLAYzone končí s nekomerčníma akcema na PZTV -> a odteď budou vysílat jen zaplacené pořady (Četa apod.) Mohli bychom dále pokračovat pokud bychom si pronajímali studio za 3 číselnou sumu což by se nám bez sponzorů nevyplatilo. Dělali jsme to jako naše “hobby” a pronajínat studio se nám upřímně opravdu nechce :) .Z těchto důvodů odvysíláme POSLEDNÍ DÍL pořadu PAYLOAD (tj. Payload #14) někdy ke konci srpna.
Výchozí obrázek

Ahoj (Čur),

PLAYzone končí s nekomerčníma akcema na PZTV -> a odteď budou vysílat jen zaplacené pořady (Četa apod.)

Mohli bychom dále pokračovat pokud bychom si pronajímali studio za 3 číselnou sumu což by se nám bez sponzorů nevyplatilo. Dělali jsme to jako naše “hobby” a pronajínat studio se nám upřímně opravdu nechce :) .

Z těchto důvodů odvysíláme POSLEDNÍ DÍL pořadu PAYLOAD (tj. Payload #14) někdy ke konci srpna.


Naštěstí se nám podařilo najít alternativu pro PLAYzoneTV … Jirka, moderátor pořadu Tankodrom a GamePage, nám sdělil, že budou “stavět” nové studio někde v Praze odkud budou na internetu vysílat pořad GamePage, Tankodrom a pokud se vše podaří tak i Payload čož je skvělá zpráva! (kdo neví tak Česká televize zamítla další vysílání pořadu GamePage na ČT2 kvůli nějakému nevyhovujícímu zaměření ČT2 {dokumenty a vzdělávací pořady na který koukají jen důchodci})

Přemýšlel jsem nad tím jakým směrem by se měl Payload na nové televizi ubírat a došel jsem k závěru že bude nejlepší Payload zrušit. Nemyslím zrušení pořadu jako takového!! Prostě to bude pořad o více hrách, nejpravděpodobněji jenom o FPSkách (Battlefield, CSko, TF2, Portal, CoD, DoD atd.) Proto změníme název a přibereme další spolupracovníky. Takže pokud víte o někom kdo píše třeba pro nějaký herní server a zajímá se o fps hry a měl y zájem spolupracovat na novém pořadu a poznat skvělé lidi tak nás prosím informujte na Fóru v PAYLOAD sekci (na www.2fort.cz) a nebo na našem Facebooku :-)

 

Čuuur! :-)

PS: pokud jsem náhodou řekl něco co jsem neměl tak se předem omlouvám :-)