Přejít k hlavnímu obsahu

ex-nEph přecházejí na CS:GO pod Playing Ducks

21. 8. 2012 | 12:20 Counter-Strike 2
nEophyte opouštějí své dosavadní zázemí a přecházejí do německé organizace Playing Ducks hrát Counter-Strike: Global Offensive.A je to tu! První český tým oficiálně oznamuje přechod na Counter-Strike: Global Offensive a zároveň s tím i přestup pod jednu z německých organizací Playing Ducks.
Výchozí obrázek

nEophyte opouštějí své dosavadní zázemí a přecházejí do německé organizace Playing Ducks hrát Counter-Strike: Global Offensive.

A je to tu! První český tým oficiálně oznamuje přechod na Counter-Strike: Global Offensive a zároveň s tím i přestup pod jednu z německých organizací Playing Ducks.

Tým Tomáše 'oskar' Šťastného se původně složil pod nEophyte hlavně kvůli slibu GameGune 2012. Poté, co mělo vše záviset hlavně na pozvánce, se nakonec akce zhroutila po nesplněném slibu ze strany vedení nEophyte. Finance pro cestu do Španělska se nenašly a tak se náš přední český tým nemohl ukázat proti tomu nejlepšímu v Evropě.

Hlavně to a několik dalších neshod bylo důvodem hledání nové organizace, pod kterou by pětka českých hráčů, která nedávno uhrála pěkný výsledek na evropském turnaji Inuria Championship Summer, mohla dále působit.

Po delším hledání se ex-nEophyte obrátili na Playing Ducks, pod kterými již Jonáš 'jonz' Rech a Tomáš 'oskar' Šťastný dříve působili. Vše stálo na jedné podmínce - společně s Counter-Strike 1.6 bude tým hrát i Counter-Strike: Global Offensive. Na to nakonec kluci přistoupili a tak i český tým uvidíme na CS:GO online turnajích a někdy v budoucnosti můžeme doufat ve větší evropské LAN akce v obou hrách - například DreamHack v Rumunsku.

Zároveň ale tým oznamuje, že se nebude snažit o kvalifikaci na Mistrovství České republiky v počítačových hrách 19. - 21. října.

O tým se budou starat dva manažeři - Alexander 'mahuwi' Körner a Željko 'kostur' Kostur. Právě ti se budou starat o finance a veškeré potřeby, které jim mohou zajistit oni nebo jejich sponzoři A-DATA, LC-Power a Tt.eSports.

"Chtěl bych poděkovat Playing Ducks za to, že nám dali možnost pokračovat v tom, co milujeme, v soutěžním hraní v nadcházející hře Counter-Strike: Global Offensive. S mým týmem budeme trénovat, abychom ukázali skvělé výsledky a  aby s námi v nadcházejících turnajích ostatní týmy počítaly. Obzvláště bych chtěl poděkovat TteSports, Kaspersky a ostatním sponzorům Playing Ducks, našemu manažerovi Alexovi za to, že nám umožnil tento přestup, a všem našim fanouškům."

{#Česká Republika} Jonáš 'jonz' Rech, kapitán

Oba manažeři také připojili pár slov:

"Playing Ducks je známá organizace a měl jsem tu čest s nimi spolupracovat již v minulosti. Vkládáme do tohoto týmu a jejich schopnosti hrát proti nejlepším hráčům světa obrovskou důvěru, ale ještě více jsem nadšený z nové éry, která už na nás čeká. Vypadá to, že CS:GO bude jednou z hlavních her eSports scény a jsem rád, že mohu být její částí."

{#Německo} Alexander 'mahuwi' Körner, manažer

"Tento tým je jeden z nejlepších v České republice a opravdu v něj věřím. Jsem si jist, že mohou být jedním z top týmů v CS:GO. Je to velmý dobrý tým a k tomu jsou kamarádi jak ve hře tak mimo ni. Také musím poděkovat Playing Ducks za vloženou důvěru.

{#Srbsko} Željko 'kostur' Kostur, manažer

Sestava Playing Ducks.CS:GO

{#Česká Republika} Jonáš 'jonz' Rech
{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný
{#Česká Republika} David 'gcko' Hála
{#Česká Republika} Jan 'johan' Juráň
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec

{#Německo} Alexander 'mahuwi' Körner - manažer
{#Srbsko} Željko 'kostur' Kostur - manažer