Přejít k hlavnímu obsahu

Valve vypouští Counter Strike: Global Offensive

22. 8. 2012 | 18:12 Counter-Strike 2
Včerejší devatenáctá hodina vypustila další, nejspíše nejkontroverznější titul ze série Counter Strike - Global Offensive.Skoro přesně před rokem oznámilo Valve práce na nové hře Counter Strike: Global Offensive. Koncem loňského roku bylo spuštěno i Beta testování. Včera jsme se konečně "dočkali" dne, kdy byla hra oficiálně vydaná. V uvozovkách proto, že již před vydáním si hra našla spoustu přiznivců, ale i nemalé množství odpůrců.
Výchozí obrázek

Včerejší devatenáctá hodina vypustila další, nejspíše nejkontroverznější titul ze série Counter Strike - Global Offensive.

Skoro přesně před rokem oznámilo Valve práce na nové hře Counter Strike: Global Offensive. Koncem loňského roku bylo spuštěno i Beta testování. Včera jsme se konečně "dočkali" dne, kdy byla hra oficiálně vydaná. V uvozovkách proto, že již před vydáním si hra našla spoustu přiznivců, ale i nemalé množství odpůrců.

Myslím, že o samotné hře toho bylo řečeno už dost, pojďme se tedy podívat, co jsme si pro vás na PLAYzone.cz připravili:

Podstránka hry

Největší rozcestník této hry najdete v podstránce Counter Strike: Global Offensive. Naleznete zde přehled novinek, turnajů, návodů, výtažku z fóra apod.

Turnaje

Od příštího týdne vyhradíme pro CS:GO úterý a sobotu, dle hranosti turnajů vyhradíme i další dny. Tento týden vás čeká pouze sobotní turnaj.

FakaHeda.eu 5v5 NightCup #3

FakaHeda.eu 5v5 NightCup #4

FakaHeda.eu 5v5 NightCup #5


Facebook fan page

Olajkovat nás také můžete na fejsbuku. Oficiální stránka, na které na vás čekají novinky z CS:GO scény, soutěže, oznámení turnajů apod.

Clanbase

Otázkou zůstává clanbase této hry. Určitě tímto směrem přemýšlíme také, ale více ukáže čas.

Co na hru a na možnost clanbase říkáte vy?

V příštích dnech vydáme sérii minirozhovorů z českou Counter Strike 1.6 špičkou na téma Global Offensive! Těšte se!