Přejít k hlavnímu obsahu

Sea Sonic hlavním partnerem MČR 2012

26. 8. 2012 | 20:42 Všechny hry
Výrobce napájecích zdrojů pro různé přístroje, Taiwanská firma Sea Sonic Electronics, se přidává na seznam hlavních partnerů MČR 2012.
Výchozí obrázek

Výrobce napájecích zdrojů pro různé přístroje, Taiwanská firma Sea Sonic Electronics, se přidává na seznam hlavních partnerů MČR 2012.


V moderním PC světě existuje málokdo, kdo by neslyšel jméno Sea Sonic. Tato taiwanská firma se již od roku 1975 zaměřuje na výrobu a výzkum napájení elektronických zařízení. Po celý průběh téměř třicetiletých zkušeností se rozšířuje dále a dále do sféry IT se zaměřením na PC, IPC a síťové či telekomunikační zařízení.

Tato firma poskytuje napájecí zdroje do mnoha sestav, mezi které samozřejmě patří i naše MČR 2012 CZC.CZ sestavy (čtěte: CZC.cz nabízí 5 herních sestav budoucích mistrů ČR) a právě tyto zdroje budou mezi cenami pro vítěze letošního Mistrovství.

Firma PARTIS, a. s., majitel výrobce počítačových skříní Eurocase, je se jménem Sea Sonic úzce spojené, protože funguje jako distributor produktů Sea Sonic.

Český herní tým eEriness nám dopomohl s domluvou s naším novým partnerem Sea Sonic, za to mu patří obrovské poděkování - děkujeme! Podporte eEriness na jejich facebook fanpage!

O společnosti Sea Sonic Electronics

Sea Sonic Electronics Co Ltd. se již od roku 1975 zaměřuje na výzkum, vývoj a výrobu kvalitních výrobků v napájecím odvětví. Nejmodernější technologie založené na silném výzkumném týmu se vyznačují včasném a profesionálním řěšení pro mnoho požadavků v IT. Od roku 2000 se Sea Sonic Electronics úspěčně zapojila do trhu s telekomunikačním a síťovým napájením. Zároveň byla rozšířena výrobní kapacita a posílena globální logistika zajišťující potřeby zvyšující se poptávky. Značka Seasonic je tedy pojem ve světě napájecích zdrojů pro PC, IPC, telekomunikace a všeobecně IT sféru.

O společnosti PARTIS, a. s.

Partis a.s. působí na trhu od roku 2002, kdy se stala majitelem dřívějšího výrobce počítačových skříní Eurocase Technology s.r.o. Od té doby vyvíjí své aktivity nejen na českém, ale také na mezinárodním poli s rostoucí obchodní bilancí. Mimo hlavní činnosti v podobě výroby a montáže počítačových skříni se společnost zabývá také obchodem s počítačovými komponenty a periferiemi v širokém portfoliu výrobků. Dominantní postavení na trhu a výrazný vliv exportu jsou nedílnou známkou kvality. Společnost úspěšně pomocí partnerské sítě distributorů dodává své výrobky do více než deseti evropských zemí. Partis a.s. se řadí mezi největší evropské výrobce počítačových skříní s výrobní kapacitou až 1 000 000 kusů za rok. Závod lze nalézt 130 km severovýchodně od Prahy poblíž Trutnova přibližně 20 km od polských hranic. Poloha znamená rychlost dodání výrobků behěm několika dní do jakékoliv evropské země.

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

Vše, co k MČR 2012 zatím víme, máme již vydané ve vedlejší novince První informace k MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.