Přejít k hlavnímu obsahu

Unikátní Movie Battle o Ultrabook na MČR 2012 - novinka v rámci Red Bull Gaming Tour

12. 9. 2012 | 20:26 Všechny hry
Update: Prodloužena možnost registrací do páteční půlnoci (14.9.2012). Účast na workshopu není povinná!Baví tě dělat herní videa a fragmovie? Myslíš si, že máš opravdu talent a nebojíš se ověřit si to v nabité konkurenci? Chceš zažít něco, co ještě žádný herní moviemaker nezažil a k tomu ještě vyhrát nový Ultrabook v hodnotě desítek tisíc korun? Pak neváhej a přihlas se do první Movie Battle v historii!
Výchozí obrázek

Update: Prodloužena možnost registrací do páteční půlnoci (14.9.2012). Účast na workshopu není povinná!

Baví tě dělat herní videa a fragmovie? Myslíš si, že máš opravdu talent a nebojíš se ověřit si to v nabité konkurenci? Chceš zažít něco, co ještě žádný herní moviemaker nezažil a k tomu ještě vyhrát nový Ultrabook v hodnotě desítek tisíc korun? Pak neváhej a přihlas se do první Movie Battle v historii!

e1346505450877930

Pokud se ptáte, co je to vlastně ta Movie Battle, tak se vůbec ničemu nedivíme. Jedná se o historicky první klání tvůrců herních klipů tváří v tvář před obecenstvem a o hodnotnou cenu. Celá tato akce je součástí letošní Red Bull Gaming Tour a společně s ní se odehraje přímo v dějišti Mistrovství České Republiky v počítačových hrách před zraky těch nejlepších hráčů a fanoušků sledujících stream z této akce!

Inspiraci toto klání našlo v již uskutečněné Red Bull iBattle jejíž atmosféru si můžete vychutnat v následujícím videu

A jak tedy bude probíhat náš Movie Battle? Počínaje dnešním dnem je spuštěno přijímání přihlášek na tuto ojedinělou akci. Toto přijímání přihlášek končí 12.9.2012, kdy zasedne porota a ze všech přihlášených vybere čtveřici nejlepších, kteří budou pozváni rovnou na finálový večer. Porota také vybere dalších 8 tvůrců, z nichž si vy všichni - fanoušci a fanynky - vyberete své 4 favority, kteří doplní přímé finalisty. Celkem se tedy na velké finále podívá 8 tvůrců.

Všichni finalisté budou mít následně 3 týdny na tvorbu videí pro finálový večer dle témat, která oznámíme právě na začátku tohoto třítýdenního období. A teď pozor! Po tomto období si finalisty sezveme na třídenní workshop, kde budou mít možnost spolupracovat s nejznámějším moviemakerem herní scény - Nikolajem Mazarini Lazarevem. Tento workshop není povinný, bude však znamenat pro účastníky pomoc při tvorbě videomateriálů.

Po tomto workshopu budou mít finalisté dalších jedenáct dní na aplikování nových poznatků do svých finálových děl. Vrcholem téměř dvouměsíčního snažení bude samotné finále v rámci exkluzivní opening párty Red Bull Gaming Tour, která proběhne první večer Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Odsud si následně ten nejlepší odnese Ultrabook Dell XPS 13 v hodnotě 33 390 Kč (Alza.cz).

e1346767111794055e1346767168784788

No a pokud se vám toto vše nezdá jako skvělá motivace a příležitost, tak vězte, že veškeré náklady spojené s ubytováním a cestou jak na workshop tak na samotné MČR budou mít finalisté samozřejmě plně hrazeny.

e1346685734969688

Harmonogram Movie Battle :
3.9. - 14.9. 2012(23:59) Zasílání přihlášek
13.9. - 16.9. 2012 Hlasování poroty (4 finalisté) a fanoušků (další 4 finalisté)
17.9. 2012 Vyhlášení finálové osmičky a oznámení soutěžních témat.
17.9. - 5.10 První etapa tvorby videomateriálů pro finále.
5.10 - 7.10. 2012 Workshop o tvorbě videomateriálů a animací s Mazarinim. Workshop není povinný!
8.10 - 19.10. 2012 Dokončování videomateriálů pro finále.
19.10. 2012 - Finále Movie Battle v rámci Red Bull Gaming tour párty na MČR v počítačových hrách

Nyní nám tedy zbývá již poslední, ale nejdůležitější věc. Tou je podoba přihlášek, kterými se zájemci mohou zapojit do Movie Battle.

1) Veškeré přihlášky musí být zaslány na email moviebattle@esuba.eu s předmětem Movie Battle.
2) V těle zprávy napište krátký a úderný motivační dopis ve kterém popíšete, proč bychom měli vybrat právě vás.
3) V těle zprávy nezapomeňte přiložit také odkaz na maximálně 3 vlastnoručně vytvořená videa (umístěná na některém z videosteamovacích serverů jako je Youtube, Vimeo, Stream …). Výběr videí je klíčový, jelikož na jejich základě bude porota a také diváci a fanoušci vybírat účastníky finále! Nezasílejte videa v příloze ani formou odkazů na stažení!

Pokud tedy chcete zažít neopakovatelný zážitek, předvést svůj um nejlepším hráčům a zároveň okouzlit tisíce diváků v médiích, není čas na váhání. Chopte se své šance a ukažte co ve vás je!

Více informací o Red Bull Gaming Tour naleznete na stránkách www.redbull.cz/gamingtour !!