Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Vypsány poslední TMN turnaje o body

Devátý měsíc roku 2012 odstartoval a s ním i poslední měsíc, kdy je možné se kvalifikovat na Mistrovství ČR v počítačových hrách. Na září jsme si pro vás přichystali mnoho turnajů, ve kterých můžete body do kvalifikace získat. A stejně jako o prázdninách nejenom body, ale i věcné ceny.
Výchozí obrázek

Devátý měsíc roku 2012 odstartoval a s ním i poslední měsíc, kdy je možné se kvalifikovat na Mistrovství ČR v počítačových hrách. Na září jsme si pro vás přichystali mnoho turnajů, ve kterých můžete body do kvalifikace získat. A stejně jako o prázdninách nejenom body, ale i věcné ceny.

mcr

Aktuální TOP16

#Počet bodůHráč 
1.335Slovenská RepublikaNeO.TMNF
2.205Česká RepublikaeSuba.kubayz
3.186Slovenská RepublikawX.Hafik
4.168Slovenská RepublikaeSuba.hakkiJunior
5.148Česká Republikaprcek
6.140PLAYzoneHoreni
7.113Česká Republikalufty09
8.95Česká RepublikaWaxtr
9.87Česká Republikayazoo.TMN
10.60PLAYzonewX sharkyn
11.56Česká Republikaluka.han
12.52Česká RepublikaCSR.dragoN
13.50Slovenská RepublikawX.Sean
14.49Slovenská Republikatween
15.44Česká RepublikaZerdh
16.42PLAYzoneeSuba.Kappa

Nejbližší turnaj

Dirt Cup #1 - stránka turnaje

Středa 5. září bude ve znamení Dirt Cupu. Herní systém je opět velmi jednoduchý. Od 19:00 do 20:00 bude na serveru PLAYzone Dirt Cup umístěna jedna předem neznámá mapa. Hráči budou mít jednu hodinu na to, aby na Time Attack serveru zajeli co nejrychlejší čas.

Info o MČR v kostce

Počet postupujících hráčů TM: 16
Datum MČR 2012:  19.-21.10.2012
Datum ukončení kvalifikace: 30.9.2012
Místo konání: Kongres Hotel Jezerka
Typ LAN turnaje: BYOC
Ceny v turnaji: Budou oznámeny (v hodnotě desítek tisíc)

Jak se v září kvalifikovat

1. NightCupy

Jedna mapa a šest hodin Time Attacku - tak zní jednoduché shrnutí pravidel NightCupů pod vedením Blacka. Více na stránce turnaje. Konají se každou sobotu od 21:00 do neděle 3:00.

2. Quickie

Dalším typem turnajů zařazených do MČR je klasické Quickie, které již znáte z Intel lig. Je velmi podobné NightCupům s tím rozdílem, že na jednu mapu nemáte 6 hodin, ale hodinu pouze jednu. Budou se konat vždy v jiný den než předchozí týden, mimo soboty vždy od 18:00 (pro lepší představu - 1. Quickie bude v pondělí, další týden bude v úterý, potom středa,...). 

3. One-day cupy

Stejně jako Quickie je hráčům pravděpodobně známý i název dalšího typu turnaje - One-day cup. Zhruba od 12:00 do 18:00 budou bojovat hráči v klasickém single-elimination playoff ve skupinách po 4/8 hráčích v Rounds modu. Tyto turnaje se budou opakovat každé dva týdny, buď v neděli, nebo v pondělí

4. Dirt & Full Speed cupy

Na září jsme si připravili ozvláštnění v podobě netradičních map v Quickie. Opět budeme hrát klasicky jednu mapu po dobu jedné hodiny v Time Attacku, ale nikoli s obvyklou tech mapou, ale na dirtu, tedy "bahno", a na Full Speed mapách.

5. ???

Máte další nápad na turnaj? Chtěli byste něco změnit na těch stávajících? Stačí napsat - vyjádřete se v komentářích nebo napište hlavnímu adminovi soukromou zprávu. Určitě Vám odepíšeme, prodiskutujeme a pokud se nám bude nápad líbit, pokusíme se ho aplikovat.

6. Vaše turnaje

Pokud plánujete do konce září organizovat turnaj a chcete ho zařadit do MČR kvalifikace, opět nám stačí jen napsat. Pokud splní naše požadavky (dostatečná kvalita turnaje, potřebný počet účastníků,...) zahrneme jeho výsledky do MČR kvalifikace. Kromě toho o něm napíšeme novinku, která dá vědět potencionálním závodníkům.

Ceny již v průběhu kvalifikace

Kromě zábavy a možnosti v říjnu bojovat o titul Mistra České a slovenské republiky v TrackManii budete moci v kvalifikaci získat i hmotné ceny. Máme pro Vás připraveny odměny jako podložky od SteelSeries, předplatné časopisu Score nebo hry od Playmana. 

Vítěz MČR kvalifikace - roční předplatné časopisu SCORE
Náhodně vylosovaný hráč, který odjede alespoň 80% turnajů v srpnu a září - půlroční předplatné časopisu SCORE

score

Celkový vítěz měsíce srpna v NightCupech - SteelPad QCK Mini - vyhrál NeO.TMNF, gratulujeme
Vítěz One-day cupu #3 SteelPad QCK Mini - vyhrál wX.Hafik, gratulujeme

ss

Celkoví vítěz měsíce záři v NightCupechDriver: San Francisco - Sběratelská edice od Playman
Celkový vítěz měsíce září v Quickie cupechDriver: San Francisco - Sběratelská edice od Playman

driver

 

MCR