Přejít k hlavnímu obsahu

Comgad obnovuje prodeje Guild WarsR 2 a startuje prodej Guild Wars 2 Gem Card

12. 9. 2012 | 08:19
Praha, 11.9.2012: Společnost Comgad, jedna z klíčových firem v oblasti distribuce počítačových a konzolových her na českém a slovenském trhu, přináší skvělou zprávu o brzkém obnovení prodeje hry Guild Wars 2 v České republice a na Slovensku. NCsoft®, přední světový vydavatel a vývojář masivně multiplayerových online her (MMO), a ArenaNet, vývojář světoznámé značky Guild Wars, oznamují obnovení prodejů hitu letošní sezóny, Guild Wars 2.
Výchozí obrázek

Praha, 11.9.2012: Společnost Comgad, jedna z klíčových firem v oblasti distribuce počítačových a konzolových her na českém a slovenském trhu, přináší skvělou zprávu o brzkém obnovení prodeje hry Guild Wars 2 v České republice a na Slovensku. NCsoft®, přední světový vydavatel a vývojář masivně multiplayerových online her (MMO), a ArenaNet, vývojář světoznámé značky Guild Wars, oznamují obnovení prodejů hitu letošní sezóny, Guild Wars 2. Už brzy se mohou další hráči připojit ke svým přátelům ve hře a zažít to, o čem nadšeně mluví celý herní průmysl. Nyní probíhá kompletace nově vyrobené várky hry Guild Wars 2 určené pro náš trh a v první polovině příštího týdne bude hra opět v prodeji u všech dobrých prodejců. Upozorňujeme všechny hráče, aby si včas udělali předobjednávku, počet kusů hry z této očekávané druhé várky už je z větší části rozebrán.

Společnost ArenaNet pozastavila vlastní prodeje i dodávky obchodníkům 30. srpna – pouhé dva dny po uvedení hry na trh – aby se vypořádala s rekordní poptávkou a zajistila, že hráči, kteří si hru koupili, budou i nadále dostávat nejlepší možný online herní zážitek. Navzdory pozastavení prodejů se Guild Wars 2 vyšplhaly na první příčku prodejnosti v tabulkách All Formats na 10 evropských trzích – jde o první PC hru ve Velké Británii, které se toto podařilo, po téměř dvou letech.

Od pozastavení prodejů ArenaNet a NCsoft značně navýšily kapacitu hry nasazením nových serverů jak v Severní Americe, tak v Evropě a také zdvojnásobením počtu pracovníků na zákaznické podpoře. Herní systémy, které čelily extrémně velké poptávce, jako třeba Obchodní stanice, byly posíleny a připraveny na pokračující nával hráčů.

“Zachování uživatelského zážitku pro nás bylo vždy hlavní prioritou,“ řekl Mike O’Brien, prezident a spoluzakladatel ArenaNet. "Guild Wars 2 budeme podporovat i dlouhodobě do budoucnosti. Vždy uděláme, co bude nutné, abychom svým zákazníkům nabídli nejlepší online herní zážitek, i kdyby to znamenalo dočasné pozastavení prodejů.”

Na oslavu obnovení prodejů vydala společnost ArenaNet video Our Time Is Now. Jeho režie se ujal James McTeigue, který se proslavil prací na trilogii Matrix a V jako Vendeta. Our Time Is Now zachycuje revolučního ducha Guild Wars 2 a svolává do zbraně hráče z celého světa.

 

Zahájení prodeje Game Card

Přestože hra Guild Wars 2 zůstává věrná modelu bez poplatků, který byl u prvního dílu tak oblíbený, mnoho hráčů si rádo svůj zážitek ze hry upraví, či ještě vylepší. A právě ti mohou přímo ve hře vyhledat obchodníky z Black Lion Trading Company, kteří mají v nabídce různé doplňkové bonusy, kostýmy, pety, klíče k zamčeným truhlám a další služby vázané k účtu. To vše si hráči mohou koupit za modré drahokamy (gems).

 

Drahokamy se dají koupit několika různými způsoby. Buď si je můžete koupit prostřednictvím platební karty za reálné peníze přímo ve hře u obchodníků Black Lion, nebo je můžete vyměnit za zlaťáky - kurz drahokamů k zlatu je pohyblivý a odvíjí se od současné ceny v herní ekonomice. Další možností je koupit si tuto krabičku s kódem, po jehož zadání u obchodníků Black Lion (volba Redeem Code) získáte 2000 drahokamů.

Za drahokamy si můžete ve hře pořídit zboží v těchto kategoriích:

Style (Styl) - exkluzivní vzhled zbrojí, různé typy oblečení

Consumable (Použitelné předměty) - předměty k jednorázovému použití - např. klíč k truhlám Black Lion, barviva, kameny upravující vzhled předmětů

Services (Služby) - služby pro použití ve hře, jež umožňují např. okamžitý přístup k bance, prodejcům a obchodníkům Black Lion, nářadí pro opravu zbrojí a nástrojům pro vyjmutí vylepšení z předmětů

Boosts (Bonusy) - časově omezené vylepšení postav (na zvýšení získávaní zkušeností ze zabitých nepřátel, více zkušeností z výroby, větší šanci najít magické předměty)

Minis (Minipeti) - sada zvířátek (petů), která vás budou doprovázet na cestách po Tyrii

Upgrades (Vylepšení účtu) - rozšíření volných pozic pro další postavy, batohy atp.

Promotions (Akce) - různé dočasné slevové a sezónní akce

Obchod Black Lion Trading Company bude pravidelně aktualizován o nové předměty.

A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na možnost směnit drahokamy za zlaťáky, za které si pak lze nakupovat desetitisíce předmětů umístěných na aukci ve hře.

Štítky: Comgad