Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech se stává generálním partnerem MČR

2. 10. 2012 | 15:14 Všechny hry
Výrobce počítačového příslušenství, švýcarská společnost Logitech, se stává dalším důležitým jménem na seznamu generálních partnerů MČR 2012.
Výchozí obrázek

Výrobce počítačového příslušenství, švýcarská společnost Logitech, se stává dalším důležitým jménem na seznamu generálních partnerů MČR 2012.

Logitech je předním světovým výrobcem produktů, které spojují svět lidí a digitálních technologií. Hardware a software společnosti Logitech podporuje nejrůznější počítačové, komunikační a zábavní platformy a přináší vyšší kvalitu při ovládání počítače, poslechu hudby, sledování filmů, hraní her, využívání sociálních sítí, audiovizuální komunikaci přes internet, v oblasti bezpečnostních video systémů a při ovládání zařízení pro domácí zábavu. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Svýcarská společnost Logitech si získala srdce nejen náruživých hráčů díky jejich převratné řadě příslušenství G-Series, ve které jako několik hlavních jmen figuruje špičková myš G9x, volant G27 nebo klávesnice G19, ale také obyčejných a každodenních PC uživatelů vybavením a příslušenstvím k počítači, mezi které se kromě myší a klávesnic řadí také sluchátka, webkamery nebo reproduktory.

Logitech ale neopomíná ani další digitální přístroje - tablety a notebooky, ke kterým vyrábí speciálně designované klávesnice a myši, stojany, chladící podložky nebo pouzdra.

Logitech se ale zviditelňuje hlavně právě na herním poli. Do G-Series v červnu přidala novou speciální myš Logitech® G600 MMO Gaming Mouse, která umožňuje vysokou úroveň přizpůsobení vlastním potřebám a je navržená speciálně pro snadné použití hráči tzv. MMO her (massively multiplayer online /gaming/, čili hry hrané na internetu větším počtem hráčů). Myš má celkem 20 tlačítek – z nich se 12 tlačítek ovládá palcem, jsou uspořádána ve dvou skupinách po šesti na precizně navrženém panelu pro palec. Tři tlačítka jsou místo standardních dvou snadno k dispozici a tlačítkové a vykláněcí kolečko je samozřejmostí – na všechna tlačítka lze lehce dosáhnout, protože navigace musí být rychlá a samozřejmá, aby bylo možné hru ovládat bez váhání popaměti.


Logitech® G600 MMO Gaming Mouse je kromě klasické černé dostupná i v bílé barvě.

K dispozici jsou tři předdefinované profily – dva pro MMO hry a jeden pro normální hraní – a myš je tak připravena k optimálnímu použití ihned po vybalení, není nutné instalovat žádné ovladače. Navíc má tlačítko G-Shift, jehož pomocí snadno zdvojnásobíte počet akcí, které můžete přiřadit každému tlačítku, takže nad svými oblíbenými MMO hrami budete mít naprostou kontrolu.

„Herní myš Logitech G600 MMO Gaming Mouse je výsledkem intenzivního a cíleného testování prováděného se zkušenými hráči MMO her. Vývoj designu našeho panelu pro palec spolykal nesčetné hodiny zkoumání, abychom měli jistotu, že bude pohodlný a současně snadno ovladatelný. A lidé pocítí i rozdíl u samotných tlačítek – jsou tvarovaná a pomáhají tak snižovat únavu prstů z klikání a přehmaty, takže můžete hrát s větší přesností tak dlouho, jak budete chtít.“

Mark Starrett, globální ředitel produktů Logitech

Dnes se tato švýcarská společnost přidává na sáhodlouhý seznam generálních partnerů a právě Logitech G600 MMO Gaming Mouse bude mezi cenami pro ty nejlepší v některých z titulů Mistrovství České republiky v počítačových hrách.

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

Vše, co k MČR 2012 zatím víme, máme již vydané ve vedlejší novince První informace k MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.