Přejít k hlavnímu obsahu

Majster ČR v StarCraft 2 získa Ultrabook Dell

26. 9. 2012 | 13:34 StarCraft 2
Posledným a zároveň najprestížnejším singl turnajom na MČR bude Dell StarCraft 2, ktorý uzatvára trojcu singl hier spolu s HAL3000 Trackmaniou a Western Digital FIFA 13.
Výchozí obrázek

Posledným a zároveň najprestížnejším singl turnajom na MČR bude Dell StarCraft 2, ktorý uzatvára trojcu singl hier spolu s HAL3000 Trackmaniou a Western Digital FIFA 13. Ako už nadpis a minulé newsky napovedajú, majster ČR v StarCraft 2 získa parádny Ultrabook XPS 13 od spoločnosti Dell v hodnote 32 000 Kč. Smutný nebudú ale ani druhý a tretí hráči, ktorí získajú monitory XL2420T a RL2240H od spoločnosti BenQ a hry od Comgadu. Celková dotácia Dell StarCraft 2 turnaja na MČR sa teda vyšplhala na krásnych 46 000 Kč a radí sa k najvyšším na domácej scéne.

1. miesto - Mistr ČR v StarCraft 2

Ultrabook Dell XPS 13

Kompaktní a štíhlé netbooky Dell XPS 13 představují stylové společníky nejen na cestování. Za pomoci výkonných komponent zvládnou i náročné aplikace a uživatele potěší důraz, který výrobce kladl na každý detail zpracování notebooku. Samozřejmostí je u notebooků Dell prvotřídní zpracování spolu s použitím kvalitních a trvanlivých materiálů. Třešničkou navrch je použití Gorilla skla na displej, který navíc využívá bez rámečkové konstrukce.

Základem rychlosti notebooku XPS 13 je schopnost spuštění operačního systému za pouhých 8 sekund, resp. probuzení z úsporného režimu za jedinou sekundu a do 4 sekund z režimu spánku. To vše zajišťují technologie SSD pevných disků v kombinaci s Intel Rapid Boot. Notebook navíc vydrží při práci na baterie přes 8hodin bez nutnosti napájení, samozřejmě v závislosti na konfiguraci a náročnosti spuštěných aplikací.

2. miesto - Vicemistr ČR v StarCraft 2

LCD monitor BenQ XL2420T + hra od spoločnosti Comgad

BenQ XL2420T je oficiálně certifikovaný monitor pro Mistrovství České republiky v počítačových hrách 2012, protože právě i on je mistrovským dílem svého oboru. Svými specifikacemi na té nejvyšší úrovni a využitím nejmodernějších technologií uspokojí také nejnáročnější hráče včetně těch profesionálních, co se představí na velkém finále MČR, kde na něm budou hrát své vypjaté bitvy, ve kterých se na tohohle parťáka dá rozhodně spolehnout.

Jedinečný monitor s označením XL2420T od společnosti Benq je špičkový monitor, který nadchne hráče počítačových her. Monitor zaujme úchvatným vzhledem a skvěle propracovaným designem se zajímavým funkčním stojanem. Model je vyjímečný svojí výbavou a technologiemi, z nichž je zajímavá technologie NVIDIA 3D Vision 2 pro hraní her v 3D režimu.

3. miesto

LCD monitor BenQ RL2240H + hra od spoločnosti Comgad

Širokoúhlý 21.5" displej s LED podsvícením navržený ve spolupráci s profesionálním herním týmem StarTale pro real-time strategické hry, rozlišení 1920 x 1080 bodů v poměru 16:9, doba odezvy 5ms (2ms GtG), jas 250 cd/m2, dynamický kontrast 12M:1, úhly pohledu 170°/160°, D-Sub, DVI-D a HDMI konektory, spotřeba max. 30W.