Přejít k hlavnímu obsahu

Euro-liga.cz mediálním partnerem Mistrovství

27. 9. 2012 | 18:54 Všechny hry
Sportovní a herní portál Euro-liga.cz je dalším jménem na seznamu mediálních partnerů Mistrovství České republiky v počítačových hrách!
Výchozí obrázek

Sportovní a herní portál Euro-liga.cz je dalším jménem na seznamu mediálních partnerů Mistrovství České republiky v počítačových hrách!

Euro-liga.cz - Herní portál euro-liga.cz vznikl počátkem roku 2007 jako online liga ve hře FIFA mimo pro-gamingovou zónu sdružující hráče z Česka a Slovenska. Se zaměřením na online hry především z produkce společnosti Electronics Arts (FIFA, NHL, Auta atd.). V současné době portál také nabízí vše okolo sportovního světa jako jsou výsledkové servisy, tabulky evropských fotbalových soutěží a vše s tím spojené. A na to vše dohlíží zkušený redakční tým, který vám rád se vším poradí a pomůže.

Euro-liga.cz denně dává několik tipů na aktuální zápasy ve světě nebo u nás, ke kterému také patří livescore, které přináší přesné analýzy probíhajících zápasů! Portál se k tomu v nedávné době rozhodl rozšířit také do televizní sféry, jeho Euroliga TV vysílá živě nejzajímavější a nejdůležitější zápasy a přenosy ze světa sportu.

Dnes se portál Euro-liga.cz přidává na seznam mediálních partnerů MČR 2012, o kterém již víme téměř vše:

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

Vše, co k MČR 2012 zatím víme, máme již vydané ve vedlejší novince První informace k MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.