Přejít k hlavnímu obsahu

Footbal Manager 2013 vyjde již 2. listopadu

Praha, 28. září 2012: Sports Interactive a SEGA, vývojář a vydavatel stojící za nejlépe se prodávající sérií Football Manager, s potěšením oznamují datum vydání letošního ročníku. Football Manager 2013 bude do světa vypuštěn v pátek 2. listopadu.  
Výchozí obrázek

Praha, 28. září 2012: Sports Interactive a SEGA, vývojář a vydavatel stojící za nejlépe se prodávající sérií Football Manager, s potěšením oznamují datum vydání letošního ročníku. Football Manager 2013 bude do světa vypuštěn v pátek 2. listopadu.

 

A pro fanoušky, kteří se tohoto data nebudou moci dočkat, máme ještě lepší zprávu. Každý, kdo si letošní ročník předobjedná, dostane odměnu, jejíž hodnota je téměř nevyčíslitelná... raný přístup do plně hratelné verze hry.

 

Každý fanoušek, který si Football Manager 2013 CZ závazně předobjedná (nebo předplatí), dostane unikátní kód, který mu zpřístupní předfinální beta verzi hry pro jednoho hráče zhruba 14 dní před oficiálním datem vydání.

 

„Naši fanoušci nám vždy rádi říkají, co by si přáli, a na seznamu těch největších přání už dlouho figuruje právě včasnější datum vydání,“ říká ředitel studia Sports Interactive Miles Jacobson. „Přestože jim nemůžeme dát přesně to, co chtějí, tato beta verze je hned druhou nejlepší věcí… Plně hratelný Football Manager, který se jim dostane do rukou asi dva týdny před tím, než se hotová hra objeví na pultech obchodů.“

 

Beta verze hry Football Manager 2013 poskytne přístup k většině chystaných funkcí, a to včetně zbrusu nového režimu Football Manager Classic a krátkodobých Výzev (více informací najdete na adrese www.footballmanager.com/features).

 

Beta verze zůstane plně funkční až do pondělí 5. listopadu, po tomto datu už nebude hratelná. Ovšem uložené pozice z beta verze budou plně kompatibilní s finální verzí hry, takže hráči budou moci pohodlně navázat tam, kde během hraní beta verze skončili.

 

Football Manager 2013 od společnosti SEGA na Windows PC v profesionální české verzi přinese na český a slovenský trh společnost Comgad už 2. listopadu 2012. Více informací o nových a rozšířených funkcích hry postupně odhaluje série video blogů, které si můžete přehrát na oficiální stránce www.footballmanager.com.

 

Nejnovější z těchto videí naleznete zde:

http:/.youtu.be.com/ PRQiCNdSGSg

http://youtu.be/2XEm-KF027g

http://youtu.be/oYjT4ha_Z2Q

http://youtu.be/3B5M_8q8K-8

http://youtu.be/izy4Vh9hZFw

 

Další informace o hře získáte zde: http://www.comgad.cz/obchod/pc-hry/football-manager-2013/