Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: 64 000 Kč pre NVIDIA AVermedia BF3 finále

Nováčik na poli progamingových hier - Battlefield 3 sa rýchlo u domácnil na našom portály a dostal svoje miesto aj na najprestížnejšom evente tohto roku, Mistrovství ČR v počítačových hrách! Finále, ktorý ponesie názov NVIDIA AVerMedia bude hostiť 4 najlepšie domáce celky a víťaz si odnesie najnovšie nadupané grafické karty od spoločnosti NVIDIA s označením GIGABYTE GTX 660 Ti Ultra Durable 2GB.
Výchozí obrázek

Nováčik na poli progamingových hier - Battlefield 3 sa rýchlo u domácnil na našom portály a dostal svoje miesto aj na najprestížnejšom evente tohto roku, Mistrovství ČR v počítačových hrách! Finále, ktorý ponesie názov NVIDIA AVerMedia bude hostiť 4 najlepšie domáce celky a víťaz si odnesie najnovšie nadupané grafické karty od spoločnosti NVIDIA s označením GIGABYTE GTX 660 Ti Ultra Durable 2GB. Druhý tím ale nebude rozhodne smutný, pretože získa streamovacie karty AVerMedia Live Gamer HD, vďaka ktorým bude môcť streamovať svoje herné výkony na akomkoľvek počítači. Celkovú dotáciu 64 000 Kč uzatvárajú profesionálne progamingové myši Aivia KRYPTON od firmy GIGABYTE.

1. miesto - Mistr ČR v Battlefield 3

GIGABYTE GTX 660 Ti Ultra Durable 2G

Výkonná herní grafická karta s čipem NVIDIA GeForce GTX 660 Ti se skvělým poměrem cena/výkon, frekvence čipu 941 MHz (Boost Clock 1019 MHz), 2GB GDDR5 paměti s frekvencí 6008 MHz efektivně, 192bitové rozhraní, 1344 stream procesorů, podpora DirectX 11, NVIDIA SLI, 3D Vision, CUDA, PhysX, GPU Boost, Adaptive Vertical Sync, 2x DVI, HDMI, Display Port, PCI-E 3.0 x16 rozhraní.

2. miesto - Vicemistr ČR v Battlefield 3

AVerMedia Live Gamer HD

Live Gamer HD od společnosti AVerMedia je světově zcela unikátní zařízení a naprostá nezbytnost pro všechny, kdo to s profi-gamingem a vytvářením herních videí myslí vážně! To je také důvod, proč je využíván největšími YouTube herními kanály na celém světě i v ČR a proč je také zahrnut v profesionálních hráčských sestavách od CZC . Vaše cesta za slávou a uznáním na poli herního průmyslu nikdy nebyla víc na dosah.

3. miesto

GIGABYTE Aivia KRYPTON 

GIGABYTE Krypton je profesionální herní myš s úchvatnými parametry a značnou individuální optimalizací potřebám každého uživatele. Parametry jimiž vládne GIGABYTE Krypton jsou vskutku pozoruhodné. Velkou předností myši Krypton je její schopnost se přizpůsobit hráči a dopomoci mu tak k opravdu nekompromisním výkonům. Myš má výměnnou spodní skluzovou plochu. Keramickou, která je prakticky odolná vůči otěru a slibuje možnost velmi rychlého pohybu. Druhou teflonovou zajišťující vyšší přesnost.